Trinity audio PHANTOM MASTER 4

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod mrazíkovo 14. 3. 2017 19:27

No jak píšu, už jsem napnutej na Vše dojmy. A to myslím bez ironie.
Nejsem recenzent, jsem dojmolog
mrazíkovo
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Doktor Trychtýř 14. 3. 2017 20:33

Řekl bych, že Master 6 dorazí na prvního Apríla a bude hrát o fous kované soudružky líp než Chi-fi stejné cenové kategorie jako Master 6 s Black Friday slevou... :-)
Doktor Trychtýř
Junior

Odeslat příspěvekod filltos 16. 3. 2017 23:04

Na stránkách už konečně nějaký fotky Atlas-Delt
Obrázek
filltos
Junior

Odeslat příspěvekod geforce85 17. 3. 2017 13:49

Ahojte.
Čo čítam na fórach niekto ešte nič nedostal.
Čakať, čakať, čakať :-)
mobil: Pocox3
pc :Alienware17 R4 + lg 48cx
audio : Onkyo TX 8270 + Onkyo C 7030 + Klipsch rb-81 ii+ Klipsch R-10SW, Sony D-NE20, fiio e18,bv audio headamp
sluchadla: SONY MH1c , Sony MDR-10RBT,DUNU 1000
geforce85
Junior

Odeslat příspěvekod XYZMartinXYZ 17. 3. 2017 19:55

No jo, moc jim to nevychází. Sice už koncem února psali, že sluchátka rozesílaj, ale zatím to tak moc nevypadá :-(
Jeden člen Head-Fi z Anglie má předobjednaný Master 6, který prej už rozesílaj. Předevčírem k nim doobjednal stříbrnej kabel, kterej hned druhej den dostal, ale sluchátka ne ...
Takže to spíš vypadá, že se Trinity snažej získat čas tím prohlášením, že vše rozešlou do 24.3. i když už koncem února psali, že sluchátka začínaj posílat.
Ale už se to nejspíš pomalu blíží :D
Sem zvědavej, kdo dostane sluchátka první. Dnes sem dostal SMS od FedExu, že pro mě mají balík. Už jsem myslel, že nemožný se stalo skutečností a dostanu konečně Huntery od Trinity. "Bohužel" to byl balík od Custom Art s Harmony 8.2 demama, takže aspoň bude přes víkend co poslouchat :D
XYZMartinXYZ
Junior

Odeslat příspěvekod mrazíkovo 17. 3. 2017 19:58

Dobře Ti tak :-)
mrazíkovo
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod geforce85 22. 3. 2017 11:36

Takže sa slúchadiel asi tak skoro nedočkám.
Začal som čítať vlákno head-fi a keď je pravde že si tam človek objednal Huntery 24.Júna a ešte stále ich nemá, tak ja sa PM6 nedočkám.
Škoda lebo 31.3 odchádzam do Prahy na audio výstavu mohol som ich počúvať po ceste.
audio : Onkyo TX 8270 + Onkyo C 7030 + Klipsch rb-81 ii+ Klipsch R-10SW, Sony D-NE20, fiio e18,bv audio headamp
geforce85
Junior

Odeslat příspěvekod LOPO_X 22. 3. 2017 13:36

Na apríla to možná bude.
LOPO_X
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod mrazíkovo 22. 3. 2017 13:59

O tom fanatikovi co čeká od Června jsem taky četl. Podle všeho nebude sám. Nicméně dnes se začali objevovat zprávy, že Trinity posílá oznámení o odeslání. POZOR, neplést s podacím číslem. Takže bude Vaše trpělivost snad už záhy odměněna. Hlavně aby se to čekání zúročilo v kvalitě zpracování i poslechu. Jsem napnutej jak tětiva na první dojmy z poslechu.
mrazíkovo
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod geforce85 23. 3. 2017 09:04

Zázrak.
Včera došla správa, že posielajú slúchadla. :-)
geforce85
Junior

Odeslat příspěvekod OSiRiSsk 23. 3. 2017 12:05

Ja som dostal tú správu tiež, ale zaplatil som si za tracked service a tá správa neobsahovala tracking number..takže neviem čo si mám o tom myslieť...
OSiRiSsk
Junior

Odeslat příspěvekod XYZMartinXYZ 23. 3. 2017 12:17

Tak právě jsem i já dostal e-mail, že Huntery posílají. Při troše štěstí, by mohly příští týden dorazit, možná ale až začátkem dubna. Určitě dám vědět, jak vypadají jak kvalitou zpracování, tak zvukově. Na jednu stranu jsem na ně hodně zvědavej, na druhou stranu fakt nevím, jesli bych někomu do budoucna Trinity doporučil. Přeci jen, čekat na sluchátka v mém případě skoro půl roku (a to jsou lidi, co čekali skoro rok), to prostě rozhodně není něco, co bych považoval za dobrý řešení. I kvalitní, na zakázku dělaný sluchátka bych měl rychleji a ve srovnatelný ceně.
Určitě ale dám vědět, jak jsem s nima spokojenej.

-- 23. 3. 2017 12:23 --

OSiRiSsk píše:Ja som dostal tú správu tiež, ale zaplatil som si za tracked service a tá správa neobsahovala tracking number..takže neviem čo si mám o tom myslieť...

A koukal jsi do stavu svojí objednávky na jejich webu? Ta moje zpráva jen obsahovala odkaz na mojí objednávku na webu Trinity a tam teprve jsou podrobnosti. V mém případě teda jen info o odeslání na dodací adresu mnou uvedenou a informaci, že tracking jsem si neobjednal.
XYZMartinXYZ
Junior

Odeslat příspěvekod OSiRiSsk 23. 3. 2017 13:53

Áno, kontroloval som aj priamo stránku
Obrázek

Som si takmer istý, že táto notifikácia neznamená, že slúchadlá boli poslané, čo je potvrdené aj emailom od Jaka, ktorý mi pred chvíľou poslal:

Apologies for this, wrong order was fulfilled we will ship your order shortly.

Imho tie notifikácie posielali hromadne, bez ohľadu na to, či tvoja objednávka reálne bola odoslaná alebo nie.

Ak si pozorne prečítaš ich email, nikde tam nie je napísané, že slúchatká sa aj reálne poslali.

V emaily je:

Your shipping status has been updated
The following items have been updated with new shipping information.

A na ich stránkach je:

Your order is confirmed
We've accepted your order, and we're getting it ready. Come back to this page for updates on your order status.

Nikde tam nie je doslova napísané "Your order has been shipped"
OSiRiSsk
Junior

Odeslat příspěvekod XYZMartinXYZ 23. 3. 2017 14:05

No jasně, ale oni to maj celý takový zmatený. Třeba u Masterů4 se mi stav objednávky změnil na FULFILLED, když je posílali. U Hunterů sem mi stav změnil na FULFILLED už koncem minulýho roku. Sice tam v tom mailu, jak píšeš, nikde není, že sluchátka už poslali, ale já to tak bral, protože si mylím, že už se toho na tom webu asi moc nezmění ...

Ale držím palce, ať tracking co nejdřív pošlou.
XYZMartinXYZ
Junior

Odeslat příspěvekod filltos 30. 3. 2017 09:26

Tak už někde něco někomu došlo? Nikde zatím nevidím zmínku...
filltos
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka