Trinity audio PHANTOM MASTER 4

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod XYZMartinXYZ 30. 3. 2017 15:50

Každej den odpoledne koukám na Head-Fi fórum, jestli už někdo něco dostal a zatím nikdo nic. Jen jeden člověk tuším včera prej dostal potvrzení, že už sluchátka posílaj. Status objednávky Hunterů se změnil z "we are getting it ready" na "your order in on the way". Ale kromě toho nic.
Napřed psali, že vše odešlou do 24.3. Pak někdo na Head-Fi psal, že dostal mail, že to nestíhaj a že vše rozešlou o týden později. Ale ani to zatím moc nevypadá, protože další tejden je u konce a zatím jeden jedinej člověk dostal potvrzení, že sluchátka posílaj.

Ale aspoň se pomalu začíná něco dít :D
XYZMartinXYZ
Junior

Odeslat příspěvekod filltos 30. 3. 2017 16:28

No začíná - začínám bejt nas*anej :)
filltos
Junior

Odeslat příspěvekod f1sker.com 30. 3. 2017 18:36

Ked to tu tak citam....som rad, ze som objednavku zrusil :/
f1sker.com
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod mrazíkovo 31. 3. 2017 05:57

Podle toho co se lze dočíst na HF, tak se z velké komedie stal horor, ale teď už je to jen smutný příběh. Kdyby ve větší míře lidi začali rušit své předobjednávky a chtěli své peníze zpět, tak to Trinity srazí na kolena. Absolutně nechápu, jak po tom všem je může ještě někdo brát vážně a zastávat se jich.
Nejsem recenzent, jsem dojmolog
mrazíkovo
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod vencaxxx 31. 3. 2017 06:38

No ještě chvíli a už to bude rok co někteří čekají. Dali teda ten jejich DAC co chystaj (jestli někdy bude) za cenu dopravy a 50% na cokoli, ale tím to asi nezachrání.
vencaxxx
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod mrazíkovo 31. 3. 2017 07:41

Prostě slibem nezarmoutíš :-)
mrazíkovo
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod OSiRiSsk 31. 3. 2017 08:09

Hlavne aby tie IEMs došli :-O
Inak teda čo som si z toho zobral ja, že už si nebudem objednávať nič čo má status pre-order, tá neistota, čakanie a stresy mi za to proste už nestoja.

Trinity ešte som ochotný v budúcnosti podporiť, ale napr. objednaním ich slúchadiel z headphones.cz kde mám istotu, že sú skladom a že mi na druhý deň dôjdu...
OSiRiSsk
Junior

Odeslat příspěvekod geforce85 31. 3. 2017 13:51

Po tom všetkom čakaní, už vôbec neverím že sú tie slúchadla aspoň vyrobené.
Trinity nikdy viac.
mobil: Pocox3
pc :Alienware17 R4 + lg 48cx
audio : Onkyo TX 8270 + Onkyo C 7030 + Klipsch rb-81 ii+ Klipsch R-10SW, Sony D-NE20, fiio e18,bv audio headamp
sluchadla: SONY MH1c , Sony MDR-10RBT,DUNU 1000
geforce85
Junior

Odeslat příspěvekod XYZMartinXYZ 4. 4. 2017 07:26

Včera se na Head-Fi objevil Bob a omlouval se, že Master 6 a Hunter ještě nejsou všechny hotový a měly by bejt všechny do cca 4 týdnů. Zbytek by už prej měl bejt na cestě k zákazníkům.
Každopádně prej ty Mastery 6 a Huntery dělaj přímo v UK a z Číny jim jdou jen komponenty, což mě docela překvapilo, ale vysvětluje to to zdržení. Hotový sluchátka prej ale odesílaj průběžně, jak jsou vyrobený.

To jen pro info, pokud ste to na Head-Fi nečetli.
XYZMartinXYZ
Junior

Odeslat příspěvekod OSiRiSsk 4. 4. 2017 13:16

Písal som na support, a oficiálne mi potvrdili, že moje slúchatká ešte nie sú vyrobené, nie to ešte odoslané.. :-(
OSiRiSsk
Junior

Odeslat příspěvekod mrazíkovo 4. 4. 2017 13:22

Hlavně, že si měsíc cintaj pently, že odesílají jak mourovatý a že poslední kusy půjdou z domu minulý týden. Ta kulervoucí story je smutná, pokud je jeho kluk fakt marodnej a ještě smutnější, jestli za něj jen schovává. Ať už tak nebo tak, tomu člověku prostě nelze věřit. Kdyby na hulváta napsal už v Únoru, že nestíháme, potřebujeme víc času, ale do konce pololetí budete poslouchat, tak by spousta lidí skřípalo zubama, ale nakonec by to polkla. Takhle si jen dělá z lidí prču. Ten trojúhelník Láce-Čas-Kvalita je v tomhle případě evidentní.
mrazíkovo
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod _daRK 4. 4. 2017 13:38

Ak napisete Jakeovi ako ja, ze rusite objednavku, do par minut mate peniaze a skvely pocit, ze uz sa tej trapnej komedie nezucastnujete. Ja som to spravil zaciatkom februara tusim a kamos sa mi posmieval, ze som uz par dni mohol pockat, ved to uz idu poslat :)
HP: Hifiman Edition XS
IEM: FiiO FH7,iBasso IT04
DAC/Amp: Lotoo Paw S1,Chord Mojo,HibyR3,iBasso CF01
Iné: Sony WH-1000XM5,WF-1000XM5
TV/Audio: SONY KD-55XF9005;Yamaha RX-V683 ► DALI Zensor 3+Yamaha NS-SW200; Triangle Elara

Predaj: iBasso IT01s, IT04, FH7
_daRK
Pokročilý

Odeslat příspěvekod LOPO_X 4. 4. 2017 14:58

Možná to je právě to co chcou... Ať to každý zruší protože si nasadili laťku až moc vysoko.
LOPO_X
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod mrazíkovo 4. 4. 2017 15:47

To si myslím právě nechtějí, proto to oblbování. Kdyby větší počet lidí chtěl své peníze zpět, tak by to taky mohl být konec Trinity. Přeci jen už museli velkou část vybraných peněz proinvestovat.
mrazíkovo
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod XYZMartinXYZ 4. 4. 2017 17:59

No jo, původně jsem měl v plánu Huntery porovnat se Spartanama od Mrazíka a nevyšlo to. Pak jsem je chtěl porovnat s Harmony 8.2 a taktéž to nevyšlo. Teď jsem domluvenej na konec dubna na testování sluchátek 64Audio v Berlíně až pojedu kolem a moc si nejsem jist, jestli do tý doby Huntery dostanu, abych je eventuálně porovnal.
Ale objednávku už rušit nebudu, i když teď Bob navrhnul vrácení plný ceny při stornování objednávky. Čekal jsem už dost dlouho a jsem na ně zvědavej.

OSiRiSsk: kdy si Huntery objednával ty? Já je objednával na Black Friday, tak jsem zvědav, jak moc přemnou jsi je objednával ty a kdy bych je eventálně asi mohl dostat.
XYZMartinXYZ
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka