Trinity audio PHANTOM MASTER 4

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod LOPO_X 4. 4. 2017 18:24

Mě už to je obecně buřt jestli to dojde. To čekání mě bavit přestalo. Stačí mi to co mám a jak to dojde tak to poslechnu a někdo na bazaru se toho tady ujme.
LOPO_X
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod OSiRiSsk 4. 4. 2017 20:03

XYZMartinXYZ taky black friday.
OSiRiSsk
Junior

Odeslat příspěvekod mrazíkovo 11. 4. 2017 12:36

Tak už někdo? Kdokoliv?
Nejsem recenzent, jsem dojmolog
mrazíkovo
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod LOPO_X 11. 4. 2017 12:40

Pavle myslím že kdyby to už někdo měl doma tak už by se dávno pochlubil.
LOPO_X
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod mrazíkovo 11. 4. 2017 12:45

Já jen, že na HF se zdá už něco chodí a poněvadž to sleduju už jen z dálky, tak mne zajímalo, jestli už i něco sem z Trinity dorazilo. No jestli ne, tak to je fakt nářez. To se i děcko narodí rychlejc.
mrazíkovo
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod jencekgs 11. 4. 2017 13:03

Pavle aby si driv neprodal customy nez neco z trinity dojde:-)))
jencekgs
Junior

Odeslat příspěvekod mrazíkovo 11. 4. 2017 13:09

Zatím to nevypadá. Mě ty Ei.3 tak sedly, že už ani jiné neposlouchám. Teď jsem pročítal to vlákno na HeadFi. Pár lidem už i něco přišlo, ale Atlas Delty zatím asi nemá zatím nikdo.
mrazíkovo
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod vencaxxx 11. 4. 2017 15:01

Zatím jsem viděl jenom Master a Vyrus 2. Mě Mastery pošlou tenhle týden prej.
vencaxxx
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod filltos 12. 4. 2017 08:02

Mě Atlas Delta taky mají posílat tenhle týden :)

Edit:
Tak mi zatím přišly Hyperiony objednávané minulou středu :) Na to, že byly za 10 liber i s poštou, tak hrajou pěkně :)
filltos
Junior

Odeslat příspěvekod geforce85 20. 4. 2017 12:36

Dobrý deň.
Nedošli niekomu slúchadlá? Inač na head-fi ma tato téma už 1000 strán.
mobil: Pocox3
pc :Alienware17 R4 + lg 48cx
audio : Onkyo TX 8270 + Onkyo C 7030 + Klipsch rb-81 ii+ Klipsch R-10SW, Sony D-NE20, fiio e18,bv audio headamp
sluchadla: SONY MH1c , Sony MDR-10RBT,DUNU 1000
geforce85
Junior

Odeslat příspěvekod hanysek3099 20. 4. 2017 14:46

No mě stejně jako Filltosovi stihly za 4 dny přijít Hyperiony za 10 liber (mimochodem za tuto cenu absolutně skvělý nákup), ale objednané Delty jsou stále v nedohlednu. Dnes jsem opět bombardoval podporu a dočkal se obligátní odpovědi s omluvou, že sluchátka budou odeslána v příštím týdnu .... Tak jsem je požádal o detailnější upřesnění, ve které dekádě 21. století je můžu očekávat a zatím kupodivu bez odpovědi :-)
zdroj: Samsung Z Fold 5
Over-ear: Sennheiser Momentum 4 wireless
TWS: Technics AZ80E-K
hanysek3099
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Rickwo 20. 4. 2017 17:54

Ahoj,
Mne minulej tejden odepsal Mr. ulhaný Jake že mne budou Atlas delty posílat minulý týden a pochybuju že to poslal protože stále nic nedošlo. Jinak sem objednával 3 prosince a stále nic furt en slibujou nevím jestli to dělaj doma po večerech nebo co ale nic neposlaly a už měl pomalu i dojít ten jejich super bluetooth modul kerej slibovaly jako omluvu za čekání. Nechal si už někdo vrátit peníze respektive došly vám nebo taky jen slíbily a nic neposlaly?
Ineary : JVC Victor , Sony Mh1c, Vsonic VSD3S , RHA MA-750, Trinity Master, Magaosi K3 Pro , IE80 (fake)
DAC : Fiio X5 , Soundbláster X-Fi Fatality Moded (changed OPAMP + Capacitors)
Mobil : Oneplus Two
Rickwo
Junior

Odeslat příspěvekod filltos 20. 4. 2017 18:15

Pokaždý když se zeptám, kdy odešlou, tak prý příští týden. Dnes mi napsal to samý ;-)
Ale už se to začíná trochu hýbat podle ohlasů z Head-Fi.
filltos
Junior

Odeslat příspěvekod Rickwo 20. 4. 2017 18:30

No co sem četl dva thready tak mastery má zatím cca 20-30lidí delty netuším kolik jako sem zvědav na sluchátka ale toto jednání je fakt obrovskej pruser a ten Bob bude asi taky polomozek protože plakat na foru že ma nemocné dítě a proto se spozdily je neprofesionální mne se taky přihodí ledasco ale zákazníkovy neřeknu hele sory možná za 2-3metry manželka je nemocná tak na to ...
Navíc když už před dvěma metrama posilaly email že budou posilat.
Proto koupy sluchátek nebo čehokoli od této firmy nedoporučuju je to jen pro otrlé čekat pul roku na sluchátka.
Ineary : JVC Victor , Sony Mh1c, Vsonic VSD3S , RHA MA-750, Trinity Master, Magaosi K3 Pro , IE80 (fake)
DAC : Fiio X5 , Soundbláster X-Fi Fatality Moded (changed OPAMP + Capacitors)
Mobil : Oneplus Two
Rickwo
Junior

Odeslat příspěvekod mrazíkovo 26. 4. 2017 15:14

Atlas Delta už? Někde? Někdo? Nedržte to v tajnosti kluci.
mrazíkovo
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka