Trinity audio PHANTOM MASTER 4

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod Maverick5 26. 4. 2017 15:26

Na headfi jsem cetl ze lidem doslo zatim pouze jen Mastery a Vyrusy. Nekterym stastlivcum i Airy, ale s tema jsou pry problemy. A dalsi vec je, ze lide si stezuji ze v balení nemají klasický case na sluchátka. Jake z trinity údajně někomu v mailu psal, ze je už přestali dodávat ke sluchátkům
- B&O Beoplay H6 2nd + Trinity: Delta Hybrid, Hyperion
- Audioengine D1
- Audioengine A5+, Microlab solo6c
Maverick5
Junior

Odeslat příspěvekod LOPO_X 26. 4. 2017 15:45

Už začínám pomalu uvažovat že budu chtít vrátit peníze. Trpělivost dochází.
LOPO_X
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod geforce85 26. 4. 2017 18:39

Čo každý deň čítam headfi aj s vrátením peňazí je problém. Toto sú posledné slúchadla od tejto firmy. Vždy napíšu na ďalší týždeň. Jeden tam dal dobrú hlášku ,, aj moja žena skôr porodila dieťa ako som ja dostal vaše slúchadlá “
mobil: Pocox3
pc :Alienware17 R4 + lg 48cx
audio : Onkyo TX 8270 + Onkyo C 7030 + Klipsch rb-81 ii+ Klipsch R-10SW, Sony D-NE20, fiio e18,bv audio headamp
sluchadla: SONY MH1c , Sony MDR-10RBT,DUNU 1000
geforce85
Junior

Odeslat příspěvekod hanni 26. 4. 2017 18:41

Mne dnes došiel model Vyrus 2, ktorý som kúpil iba tak na vyskúšanie, ale zatiaľ sme sa veľmi neskamarátili... :roll: :hm
Na Delty stále čakám.
hanni
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod XYZMartinXYZ 26. 4. 2017 19:12

mrazíkovo píše:Atlas Delta už? Někde? Někdo? Nedržte to v tajnosti kluci.

Atlas Delty snad ani Trinity zatím moc nezmiňovali. Já furt čekám na Huntery a jsem opravdu zvědavej, čím Trinity překvapí.
Napřed k Masterům neposlali balanced kabel, kterej byl v popisu sluchátek. Před rozesláním ten popis změnili a balanced kabel už v popisu není. Po kritice teda slíbili, že kabely pošlou dodatečně, ale zatím prej nic.
Teď přestali ke sluchátkům dávat pouzdra a spinfity taky prej došly a už je nedávaj. Jsem zvědav, s čím přijdou příště. Napřed daj na sluchátka 60% slevu a pak to vypadá, že se na nich snažej ušetřit každou libru. Navíc zpětně na naslibovaný věci. Nějak mi to přijde, že to s nima začíná jít z kopce. Dávají čím dál větší slevy a pak nedodávají slíbený věci. Snad ještě svoje sluchátka dostanu.

Sluchátka teda zatím nemám, bůhví kdy dorazej, ale aspoň jsem si teda udělal radost a koupil jsem si nový botičky :D :D :D
Přílohy
15DUKBLACK.jpg
XYZMartinXYZ
Junior

Odeslat příspěvekod Skeptický 26. 4. 2017 19:32

to jsou dámský?
Skeptický
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod mrazíkovo 27. 4. 2017 06:28

Tak jsem si po ráno pročetl poslední příspěvky na HF a musím říct, že to je fakt smutný počtení. Ačkoliv jsem svou vlastní objednávku zrušil už tuším v Lednu, tak jsem tak nějak čekal, že během jara se vše stabilizuje. Zatím se zdá, že situace spíš graduje. V Trinity už neodpovídají na zprávy, neberou telefony. To je tedy mazec. Aktuálně to vypadá, že jediný účinný způsob komunikace je dispute na PayPalu.
Pořád mám před očima ten příběh o nemocným postiženým synovi, ale nějak se nemůžu zbavit myšlenky, že je to jen další fikce. Což tedy je samo o sobě smutný, že takhle člověk musí uvažovat.
Je i docela zvláštní, že u těch AD mají uvedeno:

Final design and specification subject to change.

Tudíž v podstatě může objednávající dostat cokoliv. Ad absurdum nějaký přebrandovaný čínský keply. Já mám totiž pocit, že ty původní fotky co u nich byly, ukazovaly úplně jiný tvar mušlí. To je další věc, která mi vadí. Něco si člověk na základně dostupných informací koupí a zaplatí a dostane třeba něco úplně jinýho, co by si možná nekoupil.
Nejsem recenzent, jsem dojmolog
mrazíkovo
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod vencaxxx 27. 4. 2017 07:49

Se mnou teda Jake po mailu komunikuje, i když odpověď je pořád stejná. Prej brzo pošlou tracking number tak uvidíme. Já už to teď před cílem nevzdám a počkám na ně.
vencaxxx
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod mrazíkovo 27. 4. 2017 07:58

Obdivuju Tvou víru, vzhledem k tomu, že nevíš jak daleko cíl je. Dost lidí na HF frflá, že jim Jake psal už v Březnu nebo počátkem Dubna, že už je odesláno, nebo bude zítra a pořád nic nedostali.
To, že nekomunikujou jsem četl dnes, ale nevím jestli to je plošně nebo jen s někým. Na HF je o tom několik příběhů.
Nejsem recenzent, jsem dojmolog
mrazíkovo
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Rickwo 27. 4. 2017 08:40

Ahoj,
Co si mám představit pod pojmem problem s vracením peňez? :D
Jelikož formum na headfi ma už tuším 1600stran a nenarzil jsem tam na info o někom kdo má deltytak asi budu chtít vrátit peníze jelikož sluchátka sem objednal začátkem prosince a stále mám prd jen sliby. Poslední datum co psal 13.3 ulhánek Jake bylo že budou shipovat 24/25.3 ted je pomalu Kveten a nic a pred 3tejdnama psal že prave me to posilaj asi maj anglani hodne mizernou postu nebo dosti lzou tak se pripravuji jim napsat at da penize tak se chci optat na ty poize s vracenim
Ineary : JVC Victor , Sony Mh1c, Vsonic VSD3S , RHA MA-750, Trinity Master, Magaosi K3 Pro , IE80 (fake)
DAC : Fiio X5 , Soundbláster X-Fi Fatality Moded (changed OPAMP + Capacitors)
Mobil : Oneplus Two
Rickwo
Junior

Odeslat příspěvekod vencaxxx 27. 4. 2017 08:47

No já čekám na Mastery a ty pár lidí už má, takže věřím že mi je pošlou. Otázka je kdy samozřejmě. Ale třeba pár lidí kupovalo Hyperiony co byly skladem s tou slevou a to poslali hned. Stejně tak i Vyrus 2 snad posilaj. Takže něco se děje.
vencaxxx
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Rickwo 27. 4. 2017 08:58

To sice jo ale taky může bejt vícero zákazníků naštvanejch a pokud budou muset větší části zákazníku vrátit peníze tak skončej a nedostaneš nic.
Ineary : JVC Victor , Sony Mh1c, Vsonic VSD3S , RHA MA-750, Trinity Master, Magaosi K3 Pro , IE80 (fake)
DAC : Fiio X5 , Soundbláster X-Fi Fatality Moded (changed OPAMP + Capacitors)
Mobil : Oneplus Two
Rickwo
Junior

Odeslat příspěvekod geforce85 27. 4. 2017 09:39

Práve som požiadal o vrátenie peňazí. Nemá zmysel ďalej čakať. :-(
audio : Onkyo TX 8270 + Onkyo C 7030 + Klipsch rb-81 ii+ Klipsch R-10SW, Sony D-NE20, fiio e18,bv audio headamp
geforce85
Junior

Odeslat příspěvekod filltos 27. 4. 2017 09:55

Co si měl předobjednáno? Napiš pak, jak si dopad s vrácením.
filltos
Junior

Odeslat příspěvekod geforce85 27. 4. 2017 10:09

PM6 od 25.11.2016
geforce85
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka