Poslal som dalši email na refundáciu.
Môj osobný názor je, že slúchadla ešte nie sú vyrobené. A prečo? Všimli ste si politiku Trinity? Keď si zoberiete ich zľavy ktoré ponúkajú je to podľa mňa likvidačné pre firmu. Vždy dajú niečo do akcie min za 50% pôvodnej ceny. Ľudia vytvoria pred objednávky, ktoré nedostanú. Dajú im ako odškodné ďalšie a ďalšie skvelé zľavy na ďalšie slúchadla a príslušenstvo. Z tých ďalších možno zasponzorujú dorobenie tých pôvodných čo si ľudia objednali. Zoberme si fakty nikto ešte nedostal PM6, žiadne reálne fotky tým pádom nesú, menia výrobne materiáli hlavne kvôli cene, menia príslušenstvo a hlavne majú rovnakú odpovede na všetko: posielame na budúci týždeň.
-- 27. 4. 2017 17:39 --Ak by to niekomu pomohlo a mal problém pri zrušení:(vdaka za preklad môjmu známemu

)
Už prišiel email aj o zrušení a vrátení 195 libier
Ja: Good day.
I am asking for a refund of the money in full paid on order 4994. I am not afraid to wait any longer.
Sincerely dissatisfied customer
Jake: Hi,
Apologies, we will be shipping your Master 6 order next week.
Regards
JAKE
Ja: Dear all,
It seems like that we are running in slight misunderstanding with this particular claim. I’ve insisted to refund my payment in full amount. With all respect I’m no longer interested in your automatic response on all e-mails in terms of headphones delivery. As I previously stated my headphones were not delivered to me, and I’m expecting full paid amount refund. In case you will not satisfy my need I’ll contact PayPal and I’ll initiate further actions against you.
Best Regards
Jake: Hi Marian,
Apologies for this, we will cancel this for you.
Regards
JAKE