Trinity audio PHANTOM MASTER 4

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod filltos 27. 4. 2017 10:20

Řešil si to jen přes mail nebo přes Dispute na PayPalu?
filltos
Junior

Odeslat příspěvekod geforce85 27. 4. 2017 10:31

Dnes som poslal email na adresu : enquiry@trinityaudioengineering.com ak sa do týždňa neozvú idem cez paypal
mobil: Pocox3
pc :Alienware17 R4 + lg 48cx
audio : Onkyo TX 8270 + Onkyo C 7030 + Klipsch rb-81 ii+ Klipsch R-10SW, Sony D-NE20, fiio e18,bv audio headamp
sluchadla: SONY MH1c , Sony MDR-10RBT,DUNU 1000
geforce85
Junior

Odeslat příspěvekod geforce85 27. 4. 2017 14:10

takže na refundáciu peňazí mi Jake odpísal ich klasiku:

Hi,

Apologies, we will be shipping your Master 6 order next week.

Regards

JAKE

ČO ĎALEJ PORADITE ?
audio : Onkyo TX 8270 + Onkyo C 7030 + Klipsch rb-81 ii+ Klipsch R-10SW, Sony D-NE20, fiio e18,bv audio headamp
geforce85
Junior

Odeslat příspěvekod LOPO_X 27. 4. 2017 14:11

To tam mají nějakého bota co odpovídá automaticky :D
LOPO_X
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod vencaxxx 27. 4. 2017 14:36

Jake mi napsal před chvílí že skladem na odeslání mají Mastery a Vyrus 2.
vencaxxx
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod filltos 27. 4. 2017 14:53

No mě teď psal na Atlas Delta k odeslání příští týden, ale pozor - slovíčko navíc guaranteed :)))))
filltos
Junior

Odeslat příspěvekod mrazíkovo 27. 4. 2017 15:36

Tohle kouzelný slovíčko bylo i u Ikarů a že v April. Teď je tam May, takže možná to má u nich jinej význam, než jak to chápeme my.

Takhle to prý zkoušeli na víc lidí, co chtěli platbu zpět.
Nejsem recenzent, jsem dojmolog
mrazíkovo
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod geforce85 27. 4. 2017 16:25

Poslal som dalši email na refundáciu.
Môj osobný názor je, že slúchadla ešte nie sú vyrobené. A prečo? Všimli ste si politiku Trinity? Keď si zoberiete ich zľavy ktoré ponúkajú je to podľa mňa likvidačné pre firmu. Vždy dajú niečo do akcie min za 50% pôvodnej ceny. Ľudia vytvoria pred objednávky, ktoré nedostanú. Dajú im ako odškodné ďalšie a ďalšie skvelé zľavy na ďalšie slúchadla a príslušenstvo. Z tých ďalších možno zasponzorujú dorobenie tých pôvodných čo si ľudia objednali. Zoberme si fakty nikto ešte nedostal PM6, žiadne reálne fotky tým pádom nesú, menia výrobne materiáli hlavne kvôli cene, menia príslušenstvo a hlavne majú rovnakú odpovede na všetko: posielame na budúci týždeň.

-- 27. 4. 2017 17:39 --

Ak by to niekomu pomohlo a mal problém pri zrušení:(vdaka za preklad môjmu známemu :-) )
Už prišiel email aj o zrušení a vrátení 195 libier

Ja: Good day.
I am asking for a refund of the money in full paid on order 4994. I am not afraid to wait any longer.
Sincerely dissatisfied customer

Jake: Hi,
Apologies, we will be shipping your Master 6 order next week.
Regards
JAKE

Ja: Dear all,
It seems like that we are running in slight misunderstanding with this particular claim. I’ve insisted to refund my payment in full amount. With all respect I’m no longer interested in your automatic response on all e-mails in terms of headphones delivery. As I previously stated my headphones were not delivered to me, and I’m expecting full paid amount refund. In case you will not satisfy my need I’ll contact PayPal and I’ll initiate further actions against you.
Best Regards

Jake: Hi Marian,
Apologies for this, we will cancel this for you.
Regards
JAKE
Naposledy upravil geforce85 dne 27. 4. 2017 17:41, celkově upraveno 1
geforce85
Junior

Odeslat příspěvekod Maverick5 27. 4. 2017 17:20

Platí stále to, že v ČR doručuje sluchátka GLS?
- B&O Beoplay H6 2nd + Trinity: Delta Hybrid, Hyperion
- Audioengine D1
- Audioengine A5+, Microlab solo6c
Maverick5
Junior

Odeslat příspěvekod mrazíkovo 27. 4. 2017 17:30

Moje zkušenost je taková, že pokud to jde Royal Mail, tak ano. Tady to pro ně doručuje GLS. Každá národní pošta to má jinak. Např. Nizozemskou poštu doručuje InTime.
mrazíkovo
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod zimcol 27. 4. 2017 19:54

Tiez som objednal Master 6 este v septembri 2016, avsak platil som prevodom z VISA karty. Ako viem v tomto pripade ziadat o vratenie? Pohrozenie, ze to budem riesit cez PayPal vyuzit nemozem. :-/ Co by ste mi odporucili?
zimcol
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod LOPO_X 27. 4. 2017 19:59

No to by mě taky zajímalo. Já to platil taky přes kartu
LOPO_X
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod mrazíkovo 27. 4. 2017 20:06

Pokud jste se rozhodli, ze Vas ty jejich pohadky nebavi, tak proste napsat strohej email, ze rusite objednavku a ze pozadujete vratit penize ve vysi xy na ucet swift, iban atd do tehdy a tehdy. To je asi to jediny co se da delat.
mrazíkovo
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod ginnab 27. 4. 2017 21:03

Já jsem rušil v březnu objednávku placenou přes kartu a peníze normálně přišly zpátky na účet.
ginnab
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Rickwo 27. 4. 2017 21:40

Jak presne byl ten email?
možná to je fakt automatická odpoved a asi je pravda ze z tech slev si valej problem chvilu pred sebou váhám jestli jim dat jeste pristi tejden a pak kontaktovat paypall nebo se na to vykaslat rovnou.
Tohle odepsal na to ze rusim
Hi,

Apologies, we will be shipping your order next week guaranteed.

Regards

JAKE

-- 27. 4. 2017 22:42 --

Je mne záhadno co to je za lidi to jim nedoslo ze nemuzou dela t z lidi blbce aneb jak jednani muze zabit jinak asi velice dobry produkt fakt by mne zajimalo co delaj protoze ta cena za ty sluchatka neni az tak nizka aby je to neuzivilo ikdyz tezko rict kolik stoji vyroba takovejch sluchatek.
Ineary : JVC Victor , Sony Mh1c, Vsonic VSD3S , RHA MA-750, Trinity Master, Magaosi K3 Pro , IE80 (fake)
DAC : Fiio X5 , Soundbláster X-Fi Fatality Moded (changed OPAMP + Capacitors)
Mobil : Oneplus Two
Rickwo
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka