Trinity Vyrus nebo GR07 Bass

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod Tejvl 19. 10. 2016 13:10

Zdravím,

mé GR06 dosluhují a poohlížím se po něčem obdobném. Po pročtení diskuzí mám favority Trinity Vyrus a Vsonic GR07 BE. U Vyrusu se mi libí odpojitelný kabel (který mi právě odchází na stávajících GR06) a výměnné zvukovody a taky cena. Jsou tato sluchátka zvukově srovnatelná nebo jsou Vsonic jiný level? Posluchám převážně pomalejší elektroniku.

Díky
Tejvl
Junior

Odeslat příspěvekod Svenmeister 19. 10. 2016 14:33

Cenove blize k GR07BE jsou Trinity Delta Hybrid V-II. A urcite bych preferoval ty, kvuli moznosti doladit si zvuk (za me se zlatymi filtry jsou lepsi jak GR07BE).

Jinak muzes zkusit pouvazovat o Vivo XE800, jsou dost podobne GR07 a jsou za 500 Kc. Kvalita kabelu sice neni nic moc, ale kdyz se k nim nechovas vylozene spatne tak by i mohly vydrzet.
Svenmeister
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Androsaurus 19. 10. 2016 16:37

XE 800 jsou opravdu jen podobné, jinak bych je asi nesrovnával. Když pominu to, že se mi jejich zvuk nelíbí, tak jsou zahuhlaný, problematicky se mi usazují v uchu, prostor, separace a detail taky žádná sláva. Vsonicy jsem slyšel sice jen kratší dobu a zvukově mi neseděly, ale moje EX1 vyhrajou oproti xe800 na plný čáře ve všech ohledech (pokud nepožaduju hutnější bas). Osobně nevidím smysl ve srovnání sluchátek za 500 a 3500, nelze ;-)
Androsaurus
Junior

Odeslat příspěvekod Tejvl 19. 10. 2016 16:51

>Osobně nevidím smysl ve srovnání sluchátek za 500 a 3500, nelze <
To bych netvrdil. Cena právě není zárukou kvality a naopak. Zvukově můžou být hodně blízká, ale třeba konstrukčně už to může být ošizené. Proto se ptám na názor.
Po hutných basách netoužím, ale chtěl bych spíše zábavnější zvuk než precizní GR07 - proto GR07 bass o kterých jsem četl, že by to mohly splnit.
O Vivo XE800 zapřemýšlím jako o rezervních - za ty prachy to za zkoušku stojí.
Tejvl
Junior

Odeslat příspěvekod Skeptický 19. 10. 2016 18:41

Vivo za ty prachy nestojej, zvukově jsou přesně jak píše Androsaurus. Spíše si připlať za lepší...
Skeptický
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Valakor 19. 10. 2016 19:50

Mám doma oboje, jak GR07BE tak Delty VII. A delty jsou pro mě jednoznačně lepší. GR07BE bych za nějaká super zábavná teda nepovažoval, oni se totiž od základní verze až tolik neliší (GR07 jsem měl před tím), je tam trochu přidán bas, ale charakterově jsou celkem podobný.
Taky to nejsou špatný sluchátka, ale já bych bral delty i kdyby byly třeba o tisíc dražší.

Kdybys je teda přesto chtěl a nevadil by ti bazar, tak nemám problém ty Vsonicy za rozumnou cenu prodat. Kdyžtak pošli zprávu.
Valakor
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Tejvl 19. 10. 2016 20:23

Ty Delty jsem mel taky pred casem vyhlednute, tak do nich pujdu. Diky za rady.
Tejvl
Junior

Odeslat příspěvekod sx02 19. 10. 2016 20:42

Měl jsem GR07 bass - odešly do věčných lovišť. Po úspěšné reklamaci jsem koupil Trinity Delta Hybrid a jsem nadšenej.
sx02
Junior

Odeslat příspěvekod Svenmeister 19. 10. 2016 21:14

Jojo Delty urcite asi nejlepsi volba. To doladeni zvuku udela fakt hodne. Jednoho dne dostanu chut na basova sluchatka, vymenim filtry a jsem happy. Opravdu vyborny kauf.

K Vivo, nesouhlasim, ze jsou to spatna sluchatka. Prave naopak. Bud jste nemeli spravne usazeni (ano je dost problemove je usadit). Nebo mate jinou varku sluchatek, ktera uz nemusi byt dobra jako co mam ja. Je to bulk nekde z Ciny takze se klidne muze stat, osobne si myslim ze to je vysoce pravdepodobne, ze spousta lidi tady ma ty Viva z ruznych varek a kazdy muze mit jinak kvalitni kus.
Neda mi to takze si sezenu GR07 a srovnam. Poznamka na zaver, pripojte ty Vivo do lepsiho zdroje. S mobilem fakt moc dobre nehraji.
Svenmeister
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Androsaurus 20. 10. 2016 02:07

Neberte můj názor na viva s nějakou extra váhou, mě se zvukově nelíbili ani ty vsonicy :D za tu cenu špatný nejsou, na mě ale mají dost neduhů. A mobil jako zdroj fakt nepoužívám ;) zkoušeno s Clip+ a mojí X1
Androsaurus
Junior