xproof: Ja som skusil zopar z tych "Awarded" a "Approved", co tam su. Najlepsie z nich hraju DZAT DF-10, ale Zircony ma po prvom pocuti natolko zaujali, ze som hned 11.11. v ramci "cinskeho vypredaja" kupil do zasoby dalsie

Maju mohutne basy (aj ked nie prebasovane), co nemusi uplne vyhovovat kazdemu, ale hraju cisto a zatial najpohodlnejsie spunty, ake som mal v usiach. Aj na tych strankach sa o nadstavcoch zo Zirconov bavia v duchu "referencnych" pre pohodlie

Ak si pozries recenziu na audiobudget, tak okrem kategorie "Package & Accessories"" ziskali v kazdej dalsej kategorii hodnotenia 5 hviezdiciek, co nemaju ziadne (!) dalsie v tych testoch.
Pistony (verzia IV - Hybrid) som mal tiez dvoje (velmi kvalitne prevedenie a dobry zvuk), ale oboje som predal, zvukovo su Zircony pre mna ovela lepsie.
Teraz testujem UiiSii HM7, zatial sa len rozohravaju, no na tych 6,50eur hraju velmi dobre, maju blizko k Zirconom, len tie najhlbsie basy tam uz nie su (skoncili tiez v kat. Awarded na audiobudget kusok za Zirconmi).
Este dolezita info - Zircony sa dost kopiruju, nejde vsak o uplne fakey, ale predavaju ich kopie pod inymi menami, na pohlad vypadaju velmi podobne.