Info:
Cena: 3500 +- jednotky stokorun
Konstrukce: pres usi, klasicka hifi sluchatka, ktera zakryji ze stran cele usi. Vim, ze napriklad AT kozene nausniky zpusobuji poceni pri delsim noseni, beyerdynamic, ze by mely byt extra pohodlne atd
Zdroj: Dulezita vec, posloucham primarne ze Spotify premium uctu (ogg vorbis 320kbps) a to vcetne mobilnich zarizeni, je to extremne pohodlne a chci to tak zachovat. takze sluchatka musi byt rozhybatelna pomoci PC, mobilu, tabletu. Zaroven se ale nebranim tomu, abych si k PC dokoupil externi zvukovku, pokud to bude mit u tohoto levelu sluchatek vyznam (btw, ma to tedy v teto hladine nejake opodstatneni

Žánr: Kvalitu tech sluchate asi nejvice ocenim pri filmove hudbe z orchestru a filharmonie + klasicke hudbe, to posloucham tak ze 40%, zbytek je potom moderni elektro, synteticka hudba, pop atd, ale nechci aby sluchatka prehnane basovala, v techto zanrech je vetsinou i tak basu az dost

Předchůdce: mel jsem levne domaci hifi noname znacky, zkousel jsem Audio Techniky mx20 a byl jsem nadsesny. Pres mobil pote posloucham na in-ear sluchatach koss, jvc, panasonic v cene par stovek
"Úchylky": zadne nemam, idealne aby ty sluchatka byly od nejake z renomovanych znacek, AT, beyerdynamic, akg, shure apod, ale vylozene neodmitam nic
Tipy: Jak jsem rekl, zkousel jsem Audio techniky mx20, libi se mi dost mx50, ale jsou uz dost pres cenu, nicmene odpojitelny kabel a celkova bytelnost i design AT se mi velmi libi