Empire Ears Spartan IV tour

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod mrazíkovo 30. 12. 2016 08:02

Čas od času jsem požádán o zapůjčení něčeho ze své stáje, tak jsem se rozhodl přijít s následující nabídkou. Jsem ochoten po dobu 6 týdnů zapůjčit k vyzkoušení 5 různým lidem své Spartany. Každý by si je nechal cca týden a následně by je na vlastní náklady poslal dalšímu. Poslední je pošle zpět mě. Podu tedy někdo máte zájem pište prosím sem do vlákna. Vyhrazuju si právo těch pět zkušebních pilotů vybrat. Pokud nebudete vybraní nyní a akce nedopadne destrukcí nebo ztrátou mých Spartanů, můžeme v budoucnu akci opakovat. Upozorňuju, že sluchátka jsem si platil, nejedná se o vzorek poskytnutý zdarma, tak velmi ocením, pokud se vybraní jedinci budou k nim chovat s nejvyšší šetrností. Mojí podmínkou je, že sluchátka budou odesílána jako balík do ruky nebo na poštu ( to záleží na dohodě ) s pojištěním na hodnotu 16.000,-. Výběr bych chtěl ukončit do konce první poloviny Ledna a následně bych hned sluchátka odeslal prvnímu. Zpět je budu chtít do konce Února. Hlásit se může kdokoliv z Čech i ze Slovenska. Přirozeně dám přednost lidem, kteří jsou tu aktivní před nováčky.
Nejsem recenzent, jsem dojmolog
mrazíkovo
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod vencaxxx 30. 12. 2016 10:07

Tak já se rovnou hlásím ;)
vencaxxx
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod hanysek3099 30. 12. 2016 10:43

Ahoj, pokud to bude možné také je rád otestuji. S podmínkami nemám žádný problém.
zdroj: Samsung Z Fold 5
Over-ear: Sennheiser Momentum 4 wireless
TWS: Technics AZ80E-K
hanysek3099
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod corny74 30. 12. 2016 11:00

Ak posielas na Slovensko a vyberies si ma, tak budem rad. Ani ja nemam problem s podmienkami a budem sa o ne starat ako vo vaticke. :-) Uz davnejsie som totis chcel vyskusat okrem customov aj nejake spckove univerzaly...
Sony NW-ZX2 ►UM Merlin custom
corny74
Junior

Odeslat příspěvekod my.dre 30. 12. 2016 11:40

Moc oceňuji tvoji ochotu poskytnout z vlastní stáje sluchátka lidem jen tak pro radost na vyzkoušení, proto i já bych si je rád vyzkoušel. Opravdu je to uznáníhodné i s ohledem na cenu sluchátek :)
my.dre
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Sinuhet1 30. 12. 2016 14:24

Taky bych měl zájem, to nás asi bude hodně :)
Sinuhet1
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod XYZMartinXYZ 30. 12. 2016 17:23

Ahoj,
už sem psal v jiným vlákně, určitě bych měl zájem. Vzhledem k tomu, že bys sluchátka chtěl půjčit někdy v půlce ledna bych rád poprosil o zařazení svého jména spíš někam ke konci pořadníku.
Jak jsem psal, někde v průběhu ledna bych snad od Trinity měl dostat jejich zatím nejlepší model Phantom Hunter a Spartany bych rád porovnal i s nima.
Jinak moc díky za ochotu a pokud bys měl zájem, moh bych ti pak zas na oplátku půjčit na test svoje sluchátka od Trinity včetně Hunterů.

edit: ideálně bych teda poprosil, jestli bych nemoh bejt úplně poslední a sluchátka bych ti pak dovez osobně zpět :-)
XYZMartinXYZ
Junior

Odeslat příspěvekod jencekgs 30. 12. 2016 20:35

Ahoj, me by stacilo, kdyby dostal pravo na testovani my-dre, ze bych dostal svoleni si je poslechnout. K testovani se nehlasim, jelikoz patrim do skupiny zacatecniku.
Jinak palec nahoru, ale Tvuj prinos pro forum jsem jiz nekolikrat vyzvedaval.
jencekgs
Junior

Odeslat příspěvekod akburt 30. 12. 2016 22:02

Más můj obdiv a verím,ze recenzenti budou opatrní.
akburt
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod bacil2 30. 12. 2016 22:40

mrazíkovo: musím povedať, že celkom obdivujem tento Tvoj pomerne odvážny počin :tleskani

... trochu iná otázka je, že koľko vybraných zúčastnených bude schopných aj dostatočne kompetentne posúdiť zvukovú kvalitu ... ja osobne by som si asi na nejaké vážnejšie posudzovanie štuplov v tejto cenovej kategórii moc netrúfol ... nemám ich dostatočne kriticky/objektívne s niečim ekvivalentným (alebo lepším) porovnať
bacil2
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod TH1RT3N 30. 12. 2016 23:16

Mrazík je borec. Musím říct, že se tohle málokdy vidí. Vyzdvihl bych v tomto ještě Figuta.

Díky kluci.
TH1RT3N
Junior

Odeslat příspěvekod XYZMartinXYZ 30. 12. 2016 23:25

bacil2: Nedělám si moc iluze o tom, že bych byl nějak "kompetentně" zhodnotit kvalitu Mrazíkovejch sluchátek. Ale prosil sem ho, jestli bych si ty sluchátka někdy mohl půjčit hlavně z jednoho důvodu. Chtěl bych je prostě porovnat s tím, co mám (budu mít) od Trinity. A pokud budu mít pocit, že koupí dalších a lepších sluchátek se můj zážitek z poslechu hudby někam posune, pak prostě v budoucnu investuju do ještě dražších sluchátek.

To je pro mě osobně hlavní důvod, proč sem Mrazíka o půjčení prosil.

A samozřejmě si moc vážím Mrazíkova přístupu a jelikož vidím, že rád zkouší nový věci, rád mu zas na oplátku půjčím cokoli z toho, co mám a budu mít já, pokud bude chtít.
XYZMartinXYZ
Junior

Odeslat příspěvekod LOPO_X 30. 12. 2016 23:46

Já se radši nehlásím protože se mi třeba zalíbí a pak si je budu muset sehnat nebo něco podobného :D někdy lepší nevědět, neslyšet

Už jsem měl tu čest s Kaisery a Savanty
LOPO_X
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod hmpf 31. 12. 2016 00:28

Pokud to dopadne taky se tedy hlásím:) co víc dodat Mrazík musí být skvělá osůbka, na druhou stranu velká odvaha půjčit takhle vícero lidem svá milovaná drahá sluchátka..
Sveda Blipo PRO, Alessandro MS1000
hmpf
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod mrazíkovo 3. 1. 2017 14:08

Toto není snaha o recenzní tour. Pokud se někdo rozhodne napsat pár řádek o svých dojmech, případně porovnání s tím co má doma, tak to bude prima, ale není to primární cíl. Tudíž asi nemá cenu zásadně meditovat nad kompetentností, protože i ti kompetentní byli kdysi nekompetentní do současného stavu se museli propracovat. Berte toto tedy spíš jako možnost si vyzkoušet něco, co není v našich končinách běžně dostupné a obvyklé.
Do víkendu obešlu v SZ všechny vybrané účastníky a někdy po neděli pošlu sluchátka prvnímu.
Přirozeně bude fajn, pokud se budete schopni mezi sebou dohodnout a např. vylosovaný z Ostravy bude schopen se jít se i s ostatními v okolí a dát je na chvilku poslechnout všem. V zásadě se jedná o jakýsi virtuální sraz.
Nejsem recenzent, jsem dojmolog
mrazíkovo
Mírně pokročilý

Další stránka