Empire Ears Spartan IV tour

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod jencekgs 3. 1. 2017 15:58

Tak doufam, ze nekdo z Ostravy vyhraje. Rad bych si je poslechl i kdyz se bojim, ze to bude drahy poslech.
jencekgs
Junior

Odeslat příspěvekod wolejnik 3. 1. 2017 17:20

máš můj obdiv a o spartanech stále přemýšlím.
vyzkoušet si je by bylo jedinečné! Pokud je přihlášení uzavřené, rád bych se alespň setkal s někým z Prahy, pokud někdo takový vybraný bude ... ale teď si představuji jak banda nadšenců sedí u piva a "uctivají" jedny inear :D ale přímo si je porovnat se Savanty by bylo super
wolejnik
Junior

Odeslat příspěvekod mrazíkovo 3. 1. 2017 17:56

Jedny Spartany se válejí na HF za docela solidní peníze. Ten týpek, co je prodává si bude ode mne asi brát Atheny, takže to s ním můžu v případě zájmu směnit.
Nejsem recenzent, jsem dojmolog
mrazíkovo
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod mrazíkovo 4. 1. 2017 12:30

Takže účastníci jsou:

vencaxxx
hanysek3099
corny74
Sinuhet1
XYZMartinXYZ
hmpf

Prosím kluci pošlete mi SZ odkud jste a já navrhnu logistiku. Začali bychom na Slovensku u cornyho74 a končit budeme u XYZMartinXYZ, u kterého bych rád využil nabídky, pokud by mi je dovezl osobně, ale netrvám na tom.
jencekgs a my.dre se doufám neurazili, že jsem vybral Sinuheta1 a za to prodloužím lhůtu pro všechny tři na dva týdny. Dohodněte se kluci mezi sebou, ok?
Sluchátka bych chtěl prvnímu poslat přístí týden, vyžaduji abych byl o jejich putování informován zasláním informace o odeslání dalšímu a o podacím čísle. Sluchátka půjdou s jedním kabelem v symetrickém zapojení 2,5mm spolu s adaptérem pro 3,5mm, takže bude možnost si je vyzkoušet v zásadě na všem. Sluchátka půjdou bez nástavců, ty si každý dodá sám. Sluchátka nenesou žádné známky fyzického poškození a hrají bez vad, prosím aby se mi ve stejném stavu i vrátila. Tudíž každý, kdo převezme zásilku, je zkontroluje a napíše mi, že jsou ok. Prosím všechny účastníky, aby mi poslali do SZ svá občanská jména, adresy, e-mail a tel. číslo. Nebudu tato nikterak zneužívat a doufám ani používat, ale kdo mi je nebude ochoten sdělit, vypadává z osudí.
mrazíkovo
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod jencekgs 4. 1. 2017 13:32

Tak ted jsem urazenej:-))
Hele v pohode, nejak se mezi sebou dohodneme na poslechu. Hlavne ze budou v Ostrave.
Jeste jednou palec nahoru a doufam, ze vse dopadne dobre, sluchatka se v poradku vrati a budou vsichni spokojeni.
jencekgs
Junior

Odeslat příspěvekod hanysek3099 4. 1. 2017 13:46

Ahoj předem chci poděkovat za důvěru a zahrnutí mezi "vyvolené". Nicméně i když mě to určitě bude ještě mrzet vzdávám se svého místa z plánované akce. Důvodem jsou hlavně bezpečnostní ohledy - mám doma dvě malé dcerky (spíš příšerky) a po delším uvažování jsem dospěl k závěru, že bych nedokázal garantovat pro takto drahá sluchátka 1000% zabezpečení. U levnějších věcí (ještě jednou díky mrazíkovi za zapůjčení Xduoo X3 - na srovnávací minirecenzi s Fiio X1 intenzivně pracuji) je to v pohodě, ale tady se na to přece jen necítím. Takže ještě jednou díky moc za nabídku a výběr, určitě se rád zúčastním další plánované akce na levné in-eary.
zdroj: Samsung Z Fold 5
Over-ear: Sennheiser Momentum 4 wireless
TWS: Technics AZ80E-K
hanysek3099
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod wolejnik 5. 1. 2017 11:08

mrazíkovo píše:Jedny Spartany se válejí na HF za docela solidní peníze. Ten týpek, co je prodává si bude ode mne asi brát Atheny, takže to s ním můžu v případě zájmu směnit.

díky, koukal jsem na ně (pokud mluvíme o těch červených), raději bych je ale nejdříve vzykoušel..

je to fakt super akce, přeji vítězům. Pokud by někdo byl z Prahy a byl ochoten se někde někdy sejít na kafe a mohl byhc si pustit 3skladby, bylo by to bezva!!!
wolejnik
Junior

Odeslat příspěvekod XYZMartinXYZ 5. 1. 2017 13:28

Přímo z Prahy nejsem, ale dost často přes Prahu jezdím a pracuju u Průhonic. Až budu vědět přenej termín, kdy sluchátka budu mít půjčený, klidně se můžem domluvit a někde se na chvíli sejít.

Martin
XYZMartinXYZ
Junior

Odeslat příspěvekod my.dre 5. 1. 2017 17:43

Taky moc gratuluju vítězům, že se nedostanou přímo ke mě mi nevadí, hlavně, že se dostanou do Ostravy a budeme si je moci poslechnout :) Ještě jednou děkuju Mrazíkovi, že takovou tour pořadá, je to opravdu jedinečný počin na území ČR.
DAP: FiiO X7 (AM1, AM2, AM3a), Qngee X2
IEM: Flare Pro 2HD, ZhiYin Z5000, KZ ZS3, Whizzer HE01, Kb ear Believe, Tinhifi P1, Brainwavz B400
my.dre
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Hynex 5. 1. 2017 19:16

TH1RT3N píše:Mrazík je borec. Musím říct, že se tohle málokdy vidí. Vyzdvihl bych v tomto ještě Figuta.

Taktéž smekám před Mrazíkem Obrázek a zároveň z vlastní zkušenosti také palec nahoru za Figutovu ochotu Obrázek
Hynex
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Figut 5. 1. 2017 19:30

:-[ no problem.
Cowon Plenue D (1.02) + ER4S | xDuoo X3 + ER4SR
black | death | thrash | grind | doom | sludge | heavy | metal
Figut
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod mrazíkovo 6. 1. 2017 07:34

Včera mne skosila horečka a ještě pořád se necítím úplně ve své pleti, nicméně bych chtěl nejpozději běhen neděle vydat itinerář. Jelikož někteří odpadli, tak je šance se pro tak dva lidi se zařadit. Tzn. tek kdo mi pošle své nacionále do neděle řekněme poledne, má šanci. Budu se snažit, aby sluchátka byla odeslána prvnímu již příští týden.
mrazíkovo
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod mike H. 6. 1. 2017 16:07

Ahoj, rad bych se zucastnil. Nejsem na foru moc aktivni, tak jsem se nepsal na začátku :-).
Sennheiser HD 650, Hifiman HE-300, Sennheiser HD 515, Koss GT5, AT MSR 7,Sony MDR-1000X, DUNU DN-1000, Klipsch Image S4, PHANTOM MASTER 4, Fiio X3 2 Gen, Fiio E18, ALO Audio PanAm
mike H.
Junior

Odeslat příspěvekod mrazíkovo 8. 1. 2017 07:59

Takže pánové Hynex a OSiRiSsk mi ještě neposlali všechna požadovaná nacionále. Zdvořile je tímto žádám, aby tak učunili pokud možno ještě dnes. Děkuji

Co se týče vlastní akce, tak navrhuji následující:
Já -> Corny74 ( 1 ) -> Sinuhet1 ( 2 ) -> OSiRiSsk ( 1 ) -> Hynex ( 1 ) -> Vencaxxx ( 1 ) -> mike H. ( 1 ) -> hmpf ( 1 ) -> XYZMartinXYZ (1 ) -> já

Celkem by měla být sluchátka na cestách 9 až 10 týdnů. Číslice v závorce je doba v týdnech po kterou si jednotliví účastníci mohou sluchátka ponechat na poslech ( Sinuhet1 má dva týdny z důvodu monosti dát je poslechnout i MyDremu a jencekgsemu. Bylo by vhodné, aby doba od přijetí do odeslání balíčku nepřesáhla 5 pracovních dnů. Ten kdo sluchátka dostane, zkontroluje že jsou ok a napíše odesílateli, že zásilku v pořádku přijal s kopií na mne. Ten kdo bude sluchátka odesílat, pošle příjemci podací číslo s kopií na mne. Budu tedy mít přehled, kde se sluchátka pohybují a v jakém jsou stavu. Pokud by někdo zjistil, jakýkoliv problém, bude okamžitě informovat odesílatele a mne. Pokud by se sluchátka na poště ztratila, tak reklamaci musí okamžitě podat odesílatel, který mne bude neprodleně informovat. Pevně však doufám, že nebudeme nuceni žádný krizový scénář řešit. Sluchátka se budou posílat výhradně jako balík do ruky nebo na poštu. To záleží na dohodě jednotlivých účastníků. Velmi doporučuju uvést při podání telefon na příjemce, takže si ho vzájemně sdělte. Jelikož každý vidí komu má předat, tak se dohodněte mezi sebou. Pokud si můžete předat sluchátka osobně, jen mi dejte vědět, že vše klaplo bez problémů. Pojistná hodnota bude 16.000Kč. Sluchátka vždy zabalte tak, jako byste posílali vejce. Pokud Vám pošta doručí balík poškozený, vyfoťte balík, nepřebírejte ho a okamžitě to reklamujte.
Sluchátka odešlu prvnímu během příštího týdne tak, aby je do víkendu měl a předem ho o tom zpravím.
mrazíkovo
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod hanysek3099 8. 1. 2017 08:04

Držím pěsti ať vše dobře dopadne a nemusíte řešit žádné logistické komplikace. Je to opravdu unikátní "projekt" a doufám, že nebude poslední svého druhu. Osobně bych uvítal možnost krátkého otestování (pro soukromé účely) přehrávačů Cowon Plenue D a Shanling M1. Pokud by se náhodou našel někdo ochotný je zapůjčit rád zaplatím kompletní poštovné tam i zpět.
zdroj: Samsung Z Fold 5
Over-ear: Sennheiser Momentum 4 wireless
TWS: Technics AZ80E-K
hanysek3099
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka