od mrazíkovo 8. 1. 2017 07:59
Takže pánové Hynex a OSiRiSsk mi ještě neposlali všechna požadovaná nacionále. Zdvořile je tímto žádám, aby tak učunili pokud možno ještě dnes. Děkuji
Co se týče vlastní akce, tak navrhuji následující:
Já -> Corny74 ( 1 ) -> Sinuhet1 ( 2 ) -> OSiRiSsk ( 1 ) -> Hynex ( 1 ) -> Vencaxxx ( 1 ) -> mike H. ( 1 ) -> hmpf ( 1 ) -> XYZMartinXYZ (1 ) -> já
Celkem by měla být sluchátka na cestách 9 až 10 týdnů. Číslice v závorce je doba v týdnech po kterou si jednotliví účastníci mohou sluchátka ponechat na poslech ( Sinuhet1 má dva týdny z důvodu monosti dát je poslechnout i MyDremu a jencekgsemu. Bylo by vhodné, aby doba od přijetí do odeslání balíčku nepřesáhla 5 pracovních dnů. Ten kdo sluchátka dostane, zkontroluje že jsou ok a napíše odesílateli, že zásilku v pořádku přijal s kopií na mne. Ten kdo bude sluchátka odesílat, pošle příjemci podací číslo s kopií na mne. Budu tedy mít přehled, kde se sluchátka pohybují a v jakém jsou stavu. Pokud by někdo zjistil, jakýkoliv problém, bude okamžitě informovat odesílatele a mne. Pokud by se sluchátka na poště ztratila, tak reklamaci musí okamžitě podat odesílatel, který mne bude neprodleně informovat. Pevně však doufám, že nebudeme nuceni žádný krizový scénář řešit. Sluchátka se budou posílat výhradně jako balík do ruky nebo na poštu. To záleží na dohodě jednotlivých účastníků. Velmi doporučuju uvést při podání telefon na příjemce, takže si ho vzájemně sdělte. Jelikož každý vidí komu má předat, tak se dohodněte mezi sebou. Pokud si můžete předat sluchátka osobně, jen mi dejte vědět, že vše klaplo bez problémů. Pojistná hodnota bude 16.000Kč. Sluchátka vždy zabalte tak, jako byste posílali vejce. Pokud Vám pošta doručí balík poškozený, vyfoťte balík, nepřebírejte ho a okamžitě to reklamujte.
Sluchátka odešlu prvnímu během příštího týdne tak, aby je do víkendu měl a předem ho o tom zpravím.
Nejsem recenzent, jsem dojmolog