Zdravím,
už jsem bezradný. Chtěl bych si pořídit nová sluchátka. Co očekávám: Vyvážený studiový výstup, na poslech a na mix. Vím, že 4 tisíce nejsou moc a tak tedy dobrá, strop je 5 tisíc korun, ale výš už ne.
Zatím mám Shure SRH440 a za ty peníze jsem byl spokojen, chci teď jít o level výš (o dva už to asi za ty peníze nepůjde). Řetězec ipod classic - Fiio E11 - sluchátka. 1. otázka, lze něco jednodušše udělat s tímto? Lepší zdroj než ipod je např. PC (mám tuto desku a přijde mi, že zní ok ASUS P7P55 L).
2. otázka, vybral jsem si předběžně favority a to: ATH 50 (Přišly mi nejvyváženější, ale trochu zamumlané střední pásmo) DT770 (Jako kdyby ostré výšky/středy, ale zajímavější charakter, což mě překvapilo) a AVC500 (které možná byly o něco příjemnější než moje shure, ale tak zanedbatelně, že jsem je hned vyřadil. Ptám se tedy, co byste brali vy, co je ještě v této cenové kategorii přijatelné. Sem nezkušený a ačkoliv poslouchám denně, je pro mě opravdu težké rozeznat některé rozdíly v hudebním přednesu jednotlivých sluchátek.
Moc děkuji za rady