Hanysek, rozpraval som sa s Igorom, ktory robi audiobudget.com, ukazal mi viac grafov, kde bolo vidiet, ze zahorenie/rozohratie nema vplyv na vysledny zvuk a ze je to placebo. Nechcem tu otvarat velmi tuto otazku, nebudem nikomu brat iluzie, ale hoci som sam zahorel vzdy min. 48hod kazde svoje nove sluchatka, sam zacinam pochybovat. O com som presvedceny, ze prve hodiny sluchatka fakt rozhybat membranu potrebuju
Mam tieto ZS5 uz druhy den, musim uznat, ze za 20e hraju slusne a urcite lepsie ako KZ ZS3 (ZST som nemal)+Superluxy a ine. Nevidim na nich ziaden zasadny problem, slusne basy, vysok presne kolko sa mi paci, dost detailov - asi najlepsie dostupne cinske Chi-fi momentalne, aj ked su aj sluchatka s lepsim pomerom cena/vykon (za mna min. Einsear T2, urcite sa najdu aj ine).
Vsetky tieto prehypovane zazraky (vratane M1HC, sorry Nowocayn

) hraju dobre, ale vzdy je tam nieco, co im chyba. Staci si priplatit "par" eur/korun a dostat z hudby daleko viac, hoci aj z ciny, a clovek nemusi kupovat dalsie a dalsie. Ak to ma vsak clovek ako konicek alebo vasen, tam neni o com

Sam viem, ake to je. Este pred tym ako vysli ZS5 som si povedal, ze s tym koncim a zmazal 10 kuskov z wishlistu na ali, ale neodolal som hypu ZS5. Moje dalsie sluchatka budu snad uz len IE80 alebo dake Shurky...
Pises, ze do 2000czk si lepsie nemal... skusal si niekedy Tennmaky ? Mam Tennmak Crazy Cello, za 40$ a s ZS5 sa nedaju porovnat v cistote, detailoch. Odkedy som ich nasadil, nemam potreby kupit nieco lepsie. A do tejto kategorie do 2000czk patria aj Fiio EX1, nemusi sice kazdemu vyhovovat ich svetlost a menej basov (otazka vkusu), ale podla mna sa ZS5 k nim nepriblizuju. Odporucam min. tie Tennmaky. Jasne, kazdy mame iny sluch...
Sorry, som sa rozpisal, snad nie je off-topic