Bluetooth sluchátka do 2000

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod porek133 25. 5. 2017 01:08

Zdravím,
rád bych si pořídil nějaká BT sluchátka na cesty, takže bych ocenil hlavně odolnost, pohodlnost (neměly by být moc velký) a samozřejmě i obstojný zvuk.

Momentálně zvažuju koupi Marshall Major II Bluetooth, které sice trošku přesahují cenovku, ale dost lidí si je vychvaluje.

Budu rád za jakékoliv rady.
Díky.
porek133
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod oldrichkohn 25. 5. 2017 11:48

čus, záleží jestli chceš přes uši, pecky nebo normál špuntíky, to by asi bylo hlavní kriterium.
oldrichkohn
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod porek133 25. 5. 2017 13:42

Ahoj, preferoval bych přes uši, kvůli odhlučení okolí a podle mě i lepšímu zvuku.. Zároveň by ale neměly být nějak moc velké, mám ještě druhé sluchátka Beyerdynamic DT 770, která jsou super, ale na každodenní nošení to není. Zakrývá to polovinu hlavy a v létě se s tím nedá vydržet.

Jsem trochu nahlodaný koupit mashall major II bez bluetooth, ale přece jenom bez drátu je to více komfortnější..

Jinak hlavní hudební styl je rock/metal.
Naposledy upravil porek133 dne 25. 5. 2017 13:48, celkově upraveno 1
porek133
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Pingu2221 25. 5. 2017 13:47

Ahoj,

ono jde o to, že suprauralní kontrukce (na uši) jako mají Marsally a velká pohodlnost se prostě vylučujou, kord pokud jde o dlouhodobej poslech. Pokud jsi smířenej s tim, že to dlouhodobý pohodlí nebude tak dobrý, jsou ty Marsally dobrá volba. Pokud ale hledaš co největší pohodlí, chce to buď větší měkčí naušníky a nebo pokud Ti nevaděj špunty, tak bych zkusil třeba: https://www.audigo.cz/Sluchatka/Bluetoo ... io-X6-Plus nebo https://www.audigo.cz/Sluchatka/Bluetoo ... verest-100 Z velkých sluchátek, kde to pohodlí bude prostě lepší snad za podobný peníze jen tohle: https://www.audigo.cz/Sluchatka/Bluetoo ... io-Matrix2 Tolik za mě. ;-)
Pingu2221
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod porek133 25. 5. 2017 14:21

Ahoj, špuntovky mi bohužel vyloženě vadí, takže bych opravdu rád nějaké přes uši. Plánuji je využívat pouze cca hodinku každý den na cestu do práce/z práce, takže to tlačení snad nebude tak hrozné.
Ty MEE audio Matrix2 vypadají pěkně, ale už jsou trošku za hranicí toho, kolik bych do nich chtěl vrazit. Na delší cesty/domácí poslech mám kvalitnější sluchátka, takže momentálně spíš hledám nějaké doplňkové za nižší cenu..
porek133
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod oldrichkohn 26. 5. 2017 11:20

Přes uši můžu doporučit lamax blaze, zvuk je trošku basovější, ale na hlavně držej suprově :).
oldrichkohn
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod porek133 26. 5. 2017 15:31

Nad těmi jsem přemýšlel, jen jsem měl strach z té ceny, jelikož pod 1000 kč už nehrají ani drátová sluchátka moc dobře.
V pondělí si skočím pro ty marshallky..
porek133
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod oldrichkohn 29. 5. 2017 11:09

Jak myslíš :) snad budou hrát dobře :3
oldrichkohn
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 29. 5. 2017 15:19

Marshally nebrat - předražená bída ! Otestováno samo na sobě - měl jsem Marshally Mk. I a vypadaly pěkně - ale to je asi tak všechno. Ani ne za rok ruplo upevnění sluchátka -naštěstí jsem dostal hnedka zpátky peníze - a koupil (drátové) AKG Y50. A za sebe ti radím taktéž - konstrukce s Marshally nesrovnatelná - a jsou i v BT verzi jen stojí okolo tří tisíc. AKG jsou fakt kovové, plastu je tam minimum - a ano - hrají MNOHEM lépe. Marshall je jen jenom stylovka.... AKG Y50/Y50BT jsou stylovka taky - ale z lepších materiálů a lépe hrají.

Pokud sis nedal říci, doporučuji Marshally vrátit...Navrch huj, uvnitř ouvej.
PoliceCollector
Mírně pokročilý