od mrazíkovo 15. 7. 2017 06:53
Mravokárný řeči o tom jak málo stačí a že hlavní je muzika a ti co to pořád střídají jsou divní asi na diskuzní fórum o audio technice nepatří vůbec. A pokud skutečně chceme sdílet své pocity z muziky, jednotlivých nahrávek, upozornění na prima muziku, atp., tak by asi bylo lepší na to založit vlastní vlákno, který tu mimochodem vůbec není. Osobně bych ho i uvítal, nemyslím si, že by tu bylo navíc.
Kdyby tu nebylo těch pár promiskuitních pitomců, tak by tu byly čtyři vlákna. Jedno o Sony MH1C, jedno o KZ, o Trinity a poslední o sluchátkách do 20,-Kč. Fakt mi uniká smysl takových výkřiků a to hlavně od lidí, o kterých se ví, že toho taky prošli hodně a hlavně si s chutí i něco jiného ještě poslechnou a bez skrupulí jsou ochotni si techniku od těch pitomců půjčovat. To se na mě nezlobte, ale to je ukázkový pokrytectví.
O poslechu hudby je to vždycky. Rozdíl je jen ten, že někteří chtějí a mají možnost si toho vyzkoušet víc a někteří jí nemají nebo nechtějí. Když potom Ti co mají jsou ochotni se o zkušenosti podělit a případně i do jisté míry techniku sdílet, tak by to mělo být vnímáno spíš pozitivně. Nenapadá mě jedinej racionální důvod, proč tyto snahy devalvovat proklamacema, který se absolutně netýkají danýho tématu.
-- 15. 7. 2017 06:58 --
2pseudomagick - Campfire Audio je dostupné v Rakousku. Stačí si najít na stránkách CA dealery. Nedávno jsem jejich sluchátka našel i na jednom shopu v Polsku.
Nejsem recenzent, jsem dojmolog