Chtěl bych vás proto požádat o návrhy sluchátek, kterými bych je mohl nahradit. Nejde mi o nespokojenost s těmi stávajícími, ale o poznání nového. Při nejhorším skončím u těch samých a litovat nebudu

Jaká by nová sluchátka měla být
ZVUK
Na stávajících sluchátkách se mi líbila jejich neutrálnost zvuku. Nejde o to, že bych nahrávky pitval, ale mám rád, když nahrávky zní, tak jak znít mají. Proto nepoužívám ani ekvalizér. Rád bych tedy něco podobného.
KONSTRUKCE
Opět IEM a pokud možno podobné řešení, jako mají GR07. Jde o to, že normální "pecky" mi z uší vypadávají a tlak, který mi tam sluchátka udrží mi vadí a musím je po chvíli vyndat. Na těch stávajících se mi líbilo, že držela tím, že se opírala/zasekla o zvukovod a také vedení kabelu vrchem snižovalo nesenou váhu.
CENA
Nechci jít přes 5 tis. Kč. Je mi jedno, zda sluchátka budou nová či bazarová.
Poslouchám vše možné, ale převážně pop (40 %), rock (30 %), taneční hudbu (20 %), vážnou hudbu (5 %) a ostatní (5 %). Neposlouchám dechovky a jazz. I přes to, co poslouchám tak basová sluchátka nechci.
Na čem poslouchám - OPUS #1
Děkuji za návrhy, pomoc a rady. Ideálně něčeho, co lze vyzkoušet v nějakém z místních krámů (Audigo v Praze mám nejblíže).