Vsonic gr07 bass / RHA MA 750

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod BorisCerny 5. 9. 2017 17:45

Zdravím kolegové,
Měl bych takový dotaz, spíše pouze informativní.
Vlastním sluchátka RHA MA600. Jsem s nimi nadmíru spokojen, ale už je vlastním delší dobu, tak se velmi výhledově poohlížím po nějakém novém, lepším vybavení.
Již po koupi "šestistovek" se mi strašně líbil vyšší model "sedmsetpadesátky". Všude se o něm píše velmi dobře a jelikož jsem velmi spokojen s nižším modelem, tak věřím tomu, že bych byl ještě spokojenější s vyšším modelem. Říkal jsem si, že až MA600 třeba doslouží, že bych si právě MA750 koupil. Před pár dny jsem ale našel Vsonic gr07 bass, které jsou sice dražší, ale všude o nich čtu, že jsou snad nejlepší ve své kategorii.
Takže k dotazu :D Máte někdo zkušenosti s těmito sluchátky? Jsou o tolik lepší než MA600, aby se vyplatila koupě pokud stávající budou stále fungovat? Jak si stojí MA750 s dražšími Vsonic ?
Pokud se najde někdo, kdo má zkušenosti s těmito sluchátky, tak bych byl rád, kdyby se se mnou o ně podělil. :-)
BorisCerny
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod NOWOCAYN_2 5. 9. 2017 18:34

Pocul som MA 750. KZ ZS5 za 22Eur z Aloexpressu hraju o triedu lepsie. Tak nevahaj. Alebo rovnonkup KZ ZS6, to bude o cosi lepsi nez KZ ZS5. Spomenute slichadla si neskrtnu...a ty usetris.
GR07 (ale nie BASS) som mal, a....plochy zvuk, akoby pod dekou. Pocuval som ich 10 minut (dostal som pouzite darom) a hned som ich dal sestre... Ona zvuk neriesi...
NOWOCAYN_2
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod dazo 5. 9. 2017 18:44

Trt a nie plochy zvuk maju vsonic. Vlastnim oboje, az nato ze gr07 nemam bas, co ale bez problemov mierne upravujem eq... cize trocha basu plus. Oboje hraju vyborne, len dost odlisne, rha hraju velmi na zabavu, viac basu, asi aj priestoru, kdezto gr07 su viac suchsie, ale dokonalejsie... S gr07 sa idem obcas unudit na smrt, podla nalady :D Pokial hladas zabavu ber rha... Pokial dokonalost a preciznost tak vsonic.... Pripadne daco ine co ti tu poradia :-)
dazo
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod LOPO_X 5. 9. 2017 18:44

Ještě nikdo pořádně kz ZS6 neslyšel a ty je už doporučuješ.
LOPO_X
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod _daRK 5. 9. 2017 20:37

Lopo_x, neni nutné, aby ich niekto uz počul, tu stačí "niekomu" trochu fantázie + odhadu a hneď su to o triedu lepšie sluchatka ako ZS5 :)
HP: Hifiman Edition XS
IEM: FiiO FH7,iBasso IT04
DAC/Amp: Lotoo Paw S1,Chord Mojo,HibyR3,iBasso CF01
Iné: Sony WH-1000XM5,WF-1000XM5
TV/Audio: SONY KD-55XF9005;Yamaha RX-V683 ► DALI Zensor 3+Yamaha NS-SW200; Triangle Elara

Predaj: iBasso IT01s, IT04, FH7
_daRK
Pokročilý

Odeslat příspěvekod BorisCerny 5. 9. 2017 21:45

Díky za názory, osobně mám raději "zábavnější" zvuk. Na MA 600 se mi hlavně líbí prostor a basy. Nemám moc s čím porovnávat, ale přijde mi, že v těchto dvou disciplínách jsou na tom velmi dobře. Jelikož jsem si za asi dva roky na takový zvuk zvykl, tak bych chtěl něco podobného, ale když už nové, tak lepší! :D Více basu, ale ne nic přebasovaného.. :D A jestli tedy říkáte, že Vsonic nemají žádný bas, tak tím pádem pro mě asi padají. :-)
BorisCerny
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod martas38 5. 9. 2017 22:29

Potom určitě MA 750
Eversolo DMP-A6-Chord Hugo Mscaler-Chord Qutest-Cayin HA-1A-Forza Noir Hybrid HPC-Meze Empyrean
Lotoo Paw 6000-Dunu Blanche-Campfire Solaris 2020
LG OLED65B9/Vero 4K+-Pioneer SX-S30DAB-Polk S55E, sub Polk HTS12
martas38
Pokročilý

Odeslat příspěvekod BorisCerny 6. 9. 2017 08:10

Dobrá, tak to se vyřešila jedna věc :D
Taky by mě ale zajímalo, o kolik jsou MA750 lepší než MA600. Jestli má cenu je kupovat, dokud ty moje pořád fungují. :D
BorisCerny
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Ryan Giggs 6. 9. 2017 16:03

Takyto upgrade veľmi zmysel nema.
Ryan Giggs
TV expert

Odeslat příspěvekod BorisCerny 7. 9. 2017 11:14

Aha, tak to ještě nechám být, dokud ty moje stále slouží.
Pokud by někdo věděl o nějakých jiných alternativách v cenové kategorii jako jsou MA 750, tak budu rád.
Jinak zatím díky všem za názory. :-)
BorisCerny
Kolemjdoucí