Audio Technica MSR7 vs Shure SRH 940

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod Petr67 28. 10. 2017 20:05

Čeká mně pár pobytů v nemocnicích a abych se nenudil, vybírám uzavřená sluchátka do 6500, méně by v mé situaci bylo lépe. Do těch MSR7 bych šel docela najisto, slyšel jsem totiž SR5. Hlodají ve mně ty Shure, které se dají lépe složit. Přehrávač by byl Fiio X3 a na streaming z Google Play mobil (Xperia Z3). Ptám se proto, že ty peníze jsou fakt na hraně a nevím, zda nekupuji zbytečně overkill. Máte nějaké typy? Ne špunty.
Beyerdynamic DT-1990 PRO 250 Ohm Tesla
Austrian Audio Hi-X60
Onkyo TX-8250
Panasonic Blu-Ray
Dragonfly Red
Petr67
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod hynpin 3. 11. 2017 19:10

za me šůry, ale to pouzdro k nim je uz celkem velky, navic si je budes muset krapet pojistit vterinovym lepidlem v tom miste kde vyjizdi vydlice z hlavoveho mostu, tam to rado pod vrutama praska :roll: jinak za ty prachy hraji prefektne, zvlast kdyz je nakrmis
hynpin
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Petr67 4. 11. 2017 17:52

K Shure jsem si vytvořil antipatii, takže to budou Audio Technicy. Teď ale akutně potřebuji vyřešit špunty.
Austrian Audio Hi-X60
Onkyo TX-8250
Panasonic Blu-Ray
Dragonfly Red
Petr67
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Petr67 17. 11. 2017 01:35

Předevčírem mi přišly MSR 7 v hnědém provedení, krásný kousek a i pěkně hraje. Na můj vkus trochu moc světlé, ale to jsem vyřešil ekvalizérem. Trochu mně mrzí drastický rozdíl ve zvuku proti Senn. Momentum in ear, musím si vždy nějakou dobu zvykat. Ale nic, co by mně překvapilo. MSR7 mají u mně jedničku :-)
Austrian Audio Hi-X60
Onkyo TX-8250
Panasonic Blu-Ray
Dragonfly Red
Petr67
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod JohnyBuchar 22. 11. 2017 00:21

Vše je věc párování komponent v řetězci a kdybys měl lepší zesilovač s DAC, tak třeba nebude potřeba nějaký EQ. 8-)
"Vyčištěné uši jsou nejlevnější upgrade poslechového řetězce"
STEREO: SMSL, Yaqin, Aurum Cantus,REL SLUCHÁTKA: Little Dot, Shure
JohnyBuchar
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Petr67 23. 11. 2017 09:14

Jenže jak jsem psal, ATH mám na "out of home" použití. Takže Audinst nehraje hlavní roli.
Po pár dnech s MSR7 mám jen 2 drobné výhrady a to dost světlý projev a vrzání hlavového mostu v tom otáčecím kloubu. WD 40 zatím nepomohl :-(.
Austrian Audio Hi-X60
Onkyo TX-8250
Panasonic Blu-Ray
Dragonfly Red
Petr67
Mírně pokročilý