Shure SE315 - pomoc

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod Petr67 3. 11. 2017 16:59

Tak jsem si zase zavařil-koupil jsem tyhle špunty. Nejen, že jsem několik hodin bojoval s tím, jak je vůbec nasadit, ale zvuk je velice špatný. Samé basy, výšky skoro nelze postřehnout. Sluchátka jsou v uchu nestabilní, zkouším už 3 nástavce a furt stejné. Kabel, který má vést za uchem, je zcela nepoddajný, prostě vše jedna hrůza. Jistě to není normální, poradíte mi, kde dělám chybu?
Beyerdynamic DT-1990 PRO 250 Ohm Tesla
Austrian Audio Hi-X60
Onkyo TX-8250
Panasonic Blu-Ray
Dragonfly Red
Petr67
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod EKKAR 3. 11. 2017 17:09

Reklamace nebo rovnou spíš vrácení zboží bez udání důvodu - je minimální naděje, že jinej kus bude mít odlišný vlastnosti a bude ti líp vyhovovat ...
je mi tady z toho na blití.
EKKAR
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod akburt 3. 11. 2017 17:30

Zdejsí GuruIEM Franta, má ve znacce Shure jasno dávno.
akburt
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Petr67 3. 11. 2017 17:35

A sice?
Austrian Audio Hi-X60
Onkyo TX-8250
Panasonic Blu-Ray
Dragonfly Red
Petr67
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod akburt 3. 11. 2017 18:08

Precenovaná znacka,technicky prekonané iem.Spatný pomer cena/výkon.Pokud muzes,vrat je a jdi do jiných.
akburt
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod hynpin 3. 11. 2017 18:57

ber GR07, zbyde ti jeste na nahradni spunty a petikilo do kapsy
hynpin
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Petr67 4. 11. 2017 01:46

Už si vážně nevím rady. Špunty potřebuji, ale moje uši jsou nějak divně tvarované. Shury jsem do nich vůbec nedostal. Už jsou zabalené a půjdou zpátky. Tohle je velké zklamání. V-sonic GR07 se bojím kupovat, protože mají taky takovou destičku, která se mi nemusí vlézt do uší. Jedině rezignovat na špičkový zvuk a koupit Sennheiser momentum, nebo levné Soundmagic. Potřebuji jednoduché přímé sluchátka bez různých tvarových kreací. Vedení za uši považuji za nepříjemnost. Fakt nevím, co s tím :-(
Austrian Audio Hi-X60
Onkyo TX-8250
Panasonic Blu-Ray
Dragonfly Red
Petr67
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Ryan Giggs 4. 11. 2017 07:34

Shury sice v ramci kategorie zvukovo neexceluju, ale nie su ani uplne zle. Vysok maju dost. A patria aj k celkom pohodlnym. Len si to proste nevies nasadit a zrejme si nemal ani spravny nastavec. Ono to chce naucit sa to spravne nasadzovat a aj zvyknut si. Ak ti nepasuje dodavany, svet nekonci u nich. Bolo treba vyskusat nieco aj z inych spuntov.
GR07 maju otocny klb, tak tam velmi nevadi ze su hranate.
Pokial ale mas problem ci iracionalnu antipatiu k spuntom nosenym poza ucho, naco sa znasilnujes? Existuju predsa aj v tejto kategorii spunty, ktore sa nosia klasicky.
Ryan Giggs
TV expert

Odeslat příspěvekod Petr67 4. 11. 2017 14:13

Já si taky myslím, že to špatně nasazuji. Ale hrál jsem si s tím celý den, vyzkoušel všechny špunty a do uší jsem je nedostal. Proto ani nehodnotím zvuk, já slyšel jen nepříjemné pazvuky.
Co Sennheiser momentum? Jsou tak přebasované, jako jejich kolega over ear?

PS: další půlden trápení mám za sebou, sluchátka nejdou nasadit a jsou připraveny k odeslání :-(
Austrian Audio Hi-X60
Onkyo TX-8250
Panasonic Blu-Ray
Dragonfly Red
Petr67
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod hynpin 6. 11. 2017 12:08

VSONIC VC1000, dvoupasmo bez orientace pod 4000..
jinak doporucil bych si spunty nekde odzkouset, objednavat na slepo je na prd.
hynpin
Mírně pokročilý