iBasso IT01

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod kozenka 13. 12. 2018 11:44

Tak už se právě připravují nová Ibasso IT01s, která by měla vyjít velmi brzy. Má se jednat ne o upgrade, ale o úplně nový model. Cena by měla být cca dvojnásobná. Jsem na ně hodně zvědav.

https://www.youtube.com/watch?v=ZwJOMDPjvIc
DSLR - Nikon D90
kozenka
Junior

Odeslat příspěvekod my.dre 13. 12. 2018 12:45

Tak to jsem zvědav.
my.dre
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod dropadred 14. 12. 2018 14:36

Čože? Ak to má byť úplne nový model, tak prečo sa to nebolá IT02? :-D

A mohli by zmeniť povrchovú úpravu, tak zapatlané slúchadlá ako IT01 som v živote nemal.
MrSpeakers Alpha Dog
dropadred
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod mrazíkovo 14. 12. 2018 16:36

Zdá se, že numerické označení u iBassa udává počet měničů, tak proto IT01s. Co se týká povrchové úpravy, tak ta Tě nepotěší.
Přílohy
48374162_726289057751364_8180088914032197632_n.jpg
Nejsem recenzent, jsem dojmolog
mrazíkovo
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod dropadred 17. 12. 2018 16:23

Lebo akože hanba, toto sú po pár mesiacoch IT01 - maximálne sa "šúchali" po stole. Na ľavo opackaný, napravo utretý a môžeme si užiť ten blahodarný pohľad na škrabančeky.
PSX_20181217_161859.jpg

Ď, iBasso.
MrSpeakers Alpha Dog
dropadred
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod mrazíkovo 17. 12. 2018 17:17

No já nevím co čekáš. To je v zásadě normální a u lesklých povrchů je to jen viditelnější. Je to jen plast, takže lze asi jen těžko očekávat, že budou na věky bez poskvrny. To se děje i u dražších značek.
mrazíkovo
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod dropadred 17. 12. 2018 18:55

Presne tak, plast, lesklý plast. Toto je dizajn človeka, ktorý má v hlave myšlienku konkrétneho záberu produktovky.

A je obrovský ale že gigantický rozdiel medzi "věky" a pár mesiacov používania pri PC bez prenášania, obíjania, oškrabovania o kľúče vo vrecku a podobne.
MrSpeakers Alpha Dog
dropadred
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Zdenda.miky 18. 12. 2018 09:39

A z čeho bys to chtěl mít? Sklo? Kov? Guma? Plast je naprosto v pořádku,pokud se k nim nechováš jako dobytek,tak v tom nevidím problém a těch pár vlasových škrábanců si stejně nikdo nevšimne,ostatně na funkci to vliv nemá.
Zdenda.miky
Junior

Odeslat příspěvekod dropadred 18. 12. 2018 13:01

Nevšimne, až kým ich nebudeš predávať.

A mimochodom, materiál je v poriadku, nech je to plast, akrylát, kov, drevo alebo smaragd, dôležitá je povrchová úprava a každý správny dizajnér s týmto má počítať a jednou z možností pri dizajne IT01 je viac vrstiev lesklého laku. Toto je ukážka materiálu "prečo nie" s povrchovou úpravou "no to teda nie".
MrSpeakers Alpha Dog
dropadred
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod mrazíkovo 18. 12. 2018 14:22

Jsou to masově vyráběná sluchátka z Číny za 109USD. Do surových plastových skořepin se nadijou střeva, zabalí se to a jde to na krám. Očekávat od nich kvalitu zpracování na úrovni Noble Audio asi nemá cenu.
mrazíkovo
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod petrE1 18. 12. 2018 14:29

Podívej se na cenovku, tady se musí dělat kompromisy. Já za sebe raději mám co nejlépe hrající sluchátka s miniškrábanci, než x vrstev tvrzeného laku s o poznání horším zvukem. Protože poškrádaná a skvěle hrající sluchátka si do uší stčím rád, pokud mě ale zvuk irituje, můžou být potažená titanem a skončí v šuplíku, nebo na bazaru. A jak bylo řečeno výše, na funkci to nemá vliv, dokonce ani na funkci rostlináře :-)
petrE1
Junior

Odeslat příspěvekod dropadred 18. 12. 2018 14:52

Ešte ich obhajujte, za 100€? Dve malé prkotiny? Vy si myslíte čo, že by to stálo 10€ naviac? Bavíme sa o lajdákovi dizajnérovi, ktorý odflákol svoju robotu. Aj 10€ KZ sú vyhotovením na vyššej úrovni.

Tu nie je na ich adresu čo ospravedlňovať, je to proste lajdácky dizajn.
MrSpeakers Alpha Dog
dropadred
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Zdenda.miky 18. 12. 2018 14:57

Když už ti teda tak moc vadí ta povrchová úprava,tak se k nim chovej vlídněji,žádné nošení po kapsách s klíčema atd. Já je třeba nosím v pouzdru a žádné škrábance na nich nemám,zvláštní co? ;-)
Zdenda.miky
Junior

Odeslat příspěvekod dropadred 18. 12. 2018 15:05

Čítať vieš?
dropadred píše:Presne tak, plast, lesklý plast. Toto je dizajn človeka, ktorý má v hlave myšlienku konkrétneho záberu produktovky.

A je obrovský ale že gigantický rozdiel medzi "věky" a pár mesiacov používania pri PC bez prenášania, obíjania, oškrabovania o kľúče vo vrecku a podobne.
MrSpeakers Alpha Dog
dropadred
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod mrazíkovo 18. 12. 2018 15:09

Ano 100 eurokorun není málo peněz. Nicméně je to třeba vnímat v kontextu cen, kde se trh iem pohybuje a v tomto kontextu je to prostě částka tak nízká, že to výrobcům za vyšší úsilí nestojí. Oni to dělají primárně kvůli zisku.
Nehledě na fakt, že o úrovni zpracování rozhoduje spíše ten kdo se zabývá cenotvorbou a designer ( spíše konstruktér ) je asi ten poslední jehož názor někoho zajímá.
Prostě se jim pomsti, IT prodej a už si jejich produkty nekupuj :-)
KZ má v portfoliu řadu možných náhrad.
mrazíkovo
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka