_daRK píše:jozo218 píše:....doťahujú sa aj na oveľa drahšie kúsky
S akymi ovela drahsimi kuskami mas moznost ich porovnat ?
Slúchadlami čo som počul za posledný rok, napr. Flares Pro, C.A. Fibae 2 & 3, Lime ears X & Aether, dávnejšie ešte Andromedy. Týmto komentárom vôbec nechcem podceňovať kvality spomenutých slúchadiel, nebudem ani podrobne porovnávať ich zvuk, keďže každí počujeme inak a každému sedí iný charakter zvuku, skôr to len porovnávam pomerom cena/výkon a tam sú jasný výťaz iBasso IT01s. Všetky slúchadlá mali niečo do seba, každý výrobca sa snaží prísť s niečím inovatívnym aby zaujal zákazníka a predal čo najviac, napr. Aether a X zaujímavý systém prepínač basov priamo na slúchadlách, Aether parádne hrajúce, výborne tonálne vyladené, ale aj tak mi tam niečo chýbalo asi väčšia vzdušnosť a maličké technické nedostatky, ( pritom ich považujem za to najlepšie čo som zatiaľ počul, ospravedlňujem sa, ale neviem to takto dokonale opísať, no počujem to) za cenu ktorú sa predávajú ma však jednoducho nepresvedčili natoľko, aby som ich kúpil, ak by boli napr. o 300eur lacnejšie, tak beriem. Asi som chorý, alebo mám jednoducho pocit, že je dnes strašne veľa slúchadiel ktoré sú nadcenene, stoja majland a vôbec nehrajú tak dobre... kde to iBasso je dokonalý príklad, že aj za rozumnú cenu sa dajú vyrobiť naozaj dobré slúchadla nie len zvukom , ale aj spracovaním. Preto to veľké prekvapenie... Zvukovo by som ich dal niekde medzi Fibae 2 a 3, alebo inak napísané, ak by Fibae 2 a 3 mali deti, boli by veľmi podobné iBassam

konkrétnejšie majú podľa mňa zvuk mierne do U (zatiaľ...) ale zasa iba cca 50h za sebou, celkovo veľmi dobre vybalansovaný hutnejší dosť “SpeakerLike“ zvuk, ktorý mne osobne celkom sedí, každé pásmo na seba pekne nadväzuje, výborný priestor a hlavne sa mi páči ich všestrannosť, s každým žánrom sa dobre popasujú, no sú vyberavé na nahrávky, taktiež kvalitnejší zdroj sa dosť prejaví, ale napr. aj s Benije S5 hrajú celkom fájn(: Čo sa týka pohodlia, to je veľmi individuálne u mňa s penovými nadstavcami (z balenia) výborne, ale aj s pôvodnými sa to dalo, izolácia taktiež viac než postačujúca, kábel za mňa výborny... všetko však treba brať s nadhľadom, sú to len moje dojmy, najlepšie vyskúšať a osobne sa presvedčiť a svoje dojmy potom zdieľať a provnať... v tom je celá krása týchto audio fór.
Inak Custom Art s Fibae radou tiež vykročili dobrou cestou, pomer cena/výkon je parádny a nové Fibae Black vyzerajú za tú cenu veľmi lákavo.