Zrovna jsem vybalil nová Focal Listen a píchnul je do svého starého přehrávače Cowon iAudio 9 a nastal problém.
V první moment jsem se lekl, co je to za strašnou kvalitu zvuku a proč má stará sluchátka, která jsem kdysi dostal zdarma k televizi, hrajou nakonec líp a žádný vstup do světa kvalitnějšího zvuku se nekoná...
Pak jsem zkusil stisknout tlačítko na kabelu sluchátek (pro příjem hovorů atp.) a ejhle - v ten moment, dokud ho držím stisknuté, hrají sluchátka v pohodě. Ale musím tlačítko držet - jakmile jej pustím, kvalita zvuku je zase na facku. Už jsem se s tím setkal v minulosti u špuntů od Beats a podobně - měl jsem je půjčené a nastal stejný problém.
Po připojení k mobilu problém není. Bohužel, Focal ke sluchátkům dodává pouze jeden kabel a to ten s mikrofonem a tlačítkem pro příjem hovorů

Znamená to tedy, že budu muset urychlit koupi nového přehrávače, protože starý Cowon neumí s tímto typem jack konektoru pracovat správně, případně sehnat jiný kabel bez tlačítka a bez mikrofonu? Díky za info...