Slyšel, hrají zajímavě, ale pro mě nemají věrné podání.Zrovna minulý týden jsem srovnával asi 6 kousků v Audigo a nejlepší za mě (pro mě vítěz i nad těmito) byly MSR7. Ale já jsem specifický recenzent. První a asi nejdůležitější je neutralita zabarvení zvuku, musí to hrát stejně jako je to v reálu, což 1MORE podle mě nedělají.
v audigu je na ně recenze.msr7 super ale trochu trpí středy na úkor výšek.ale za ty peníze bezva nákup.pokud by nevadilo finančně připlatit,doporučuji hifiman sundara.dokonce jsem je nedávno v akci viděl na avitsmart za tuším 9500kč.což je bezkonkurenční nákup.
Slyšel jsem je, mám je doma , sehnal jsem výstavní vzorek hned po výstavě v JůEsEj . Zvuk není analytický , ale zábavný . Když chci pohodičku na určitý druh muziky zvolím tyto. Oppo PM3 jsou až moc přirozené , proto je často vyměním za 1More
Nezbyva nez souhlasit,takovy zabavny a velmi nenarocny poslech,takze za me zbytecne predrazena. V hodnote 5-6táců chce dnes uz kazdy preci jen neutralni sluchatka s vyrovnanym prednesem v kazdem pasmu. Dyk MORE(jak uz nazev napovida) jsou zrejme super na nejakou tu diskošku v mp3!!! A pozor,je v nich opravdu těsno,podle me neni pri poslechu nad vetsi prostor kolem uchálů.