ondrasheq píše:Přidej si do seznamu ještě Sony XBA-N3AP. Velmi dobré recenze, dobrá cena, Crinacle ranking B+ (tedy ve stejné společnosti s např. iBasso IT04). Osobně půjdu asi do nich, velkým argumentem je možnost je případně vrátit (nákup v ČR). Uzavřel jsem definitivně možnost naslepo objednávat chi-fi za 400 USD s rizikem, že mi nesednou a pak to tady za polovinu ceny prodávat.
Záleží jaký zvuk člověk preferuje, ale N3 jsem koupil a byl jsem téměř znechucen jejich tučným pomalým basem. Berte s rezervou, zřejmě jsem rozmazlený z velkých planárů co se basu týče...
Krom toho basu byli parádní, zatím asi nejlépe vyladěné výšky co jsem ve špuntech slyšel - lineární, bez jakýhkoli peaků/dipů. Sám bych přidal kapku na 3kHz, ale to už bych si moc vymrčoval.. Ale ten bas
Nicméně vím, že tu mohou být i i milovníci "Sony house" zvuku, pro které N3 může být endgame..
FH5 jsou imho v tomto ohledu daleko lepší, IT04 vnímám jako přímý upgrade z FH5. Kdo na ně má a sednou mu do ucha (jsou v Audigu, pro někoho možná moc velké), neváhejte . Sám teď ještě čekám na Kanas Pro a rád bych si ještě poslechl TSMR, pokud se naskytne možnost.