ich bin razerfan
Btw, po letech jsem jukl na tohle fórum a stejné ksichty se tu natírají navzájem dražšími a dražšími sluchátky a převodníky.
Já hlásím, že jsem stále na endgamu HD540. Koupil jsem si druhé. A v práci mám H250 linear. Pravda, nějaký nákup proběhl: r2r11 sice furt mám, ale už spíš jen jako backup. Hlavním a jediným krmítkem je nové Fiio BTR17 /Fiio KA17. A creative btw6 aptx lossless dongle. Většinou jedu přes usb ale občas si to přepnu na LC3 nebo Aptx Lossless.
Kabel pro HD540 jsem si nechal udělat v Anglii u Cosmic cables: 8mi braided copper balanced kabel metrový aby se dalo Fiio strčit do kapsy když s HD540kami courám po bytě. Copper kvůli plnějšímu zvuku. Hezky to k nim jde.
https://www.cosmic-cables.co.uk/product-page/mied%C5%BAZrušil jsem Tidal a poslouchám jen za ty roky nakoupené Flacy a DSDčka mých oblíbených alb a relaxačních zvuků přírody.
Určitě se dá jít zvukově výš, ale ne o moc. Zní to božsky. Furt jsem ještě neslyšel HD600, proč taky? Ostatní zbytky vintage sluchátek a techniky pomalu rozdávám a rozprodávám za vstřícné částky nebo to házím rovnou do popelnice.
HD540 doporučuji všem audiofilům i to Fiio. Zní to jak ty vaše šušvary
btw kdybyste někdo chtěl Hiby R3 pro nebo Vorzuge Vorzamp, písněte. Hiby mám na nejmenovaném Šbasaru