BeatsAudio : Vidíš.... Možno mám svojský štýl diskutovania vo fórách, ale... vidíš, že so mnou niektorí súhlasia... takže nie som "diskusný parazit"... áno, som "individualista", ale ... no a ?
Späť k téme...LOPO_X potvrdil, že tebe doporučované
ORIVETY PRIMACY za svoju cenu sú ZLÝ kup, pretože sú oveľa lepšie možnosti (to aké, to už vedia iní, netvrdím, že viem všetko).
Zdenda.Miky zas písal v tomto topicu, že Ibasso IT01 sú citeľný upgrade z Phonak PFE 112. Čo už potom Whizzer A15 Pro Haydn, ktoré sú ešte bližšie podaním ku PFE 112, ale ešte možno o triedu lepšie technicky než IT01 ? ... A to sme na cene 3k Kč... Vidíš, radil som ti zle ? Neradil. Ale NOWOCAYN je podľa niektorých tu retardovaný, pretože ak napríklad chce tvrdiť že Lexus je lepší než Octavia, tak najprv musí obe autá vyskúšať, a testy niektorých ľudí, ich skúseností (o ktorých čítal) proste nemajú váhu, lebo on sám v tých autách nejazdil...
Od čoho som ťa (možno) uchránil ? Od toho, aby si nekúpil tie svoju cenu si neobhájiteľné Etymotic, a za svoju cenu "nič moc" Primacy.... Ale nie - mrazíkovo, _daRK nesúhlasia s tým čo napíšem.... A TO LEN PRETO, LEBO VEDIA, ŽE SOM TIE SLÚCHADLÁ (Primacy, IT01, PRO HAYDN, ETYMOTIC ER3SE) NEVYSKÚŠAL...
Ale vidíš, aj tak mám pravdu.
Ak neveríš, kúp si (z netu, aby si mohol vrátiť) PRIMACY, ER3SE, IT01 a A15 PRO HAYDN.... A stav sa, že posledné dvoje budeš hodnotiť najlepšie... A stoja pritom polovicu z toho čo prvé dve menované...A potom, že NOWOCAYN je na smiech, radí bludy, atď...
-- 22. 10. 2018 16:03 --mrazíkovo : Ale veď moje odporúčania nepriamo podporili Zdenda.miky a LOPO_X ..... NETVRDÍM, že títo dvaja členovia sú moji "kamoši", alebo že ma majú radi... Alebo že so mnou súhlasila vo všetkom čo tu píšem za tých pár rokov.... Tvrdím, že aj oni si všimli dosť divné rady ktorú tu padli, rady, v ktorých sa odporúča kupovať slúchadlá maximálne tak PRIEMERNÉ za svoju cenu 6k Kč, s tým, že sa im vyrovnajú, alebo ich predčia mnou menované slúchadlá za 3k Kč...
Takže je úplne fuk, kto tu má "aké meno" v zmysle, koľko slúchadiel už vlastnil, počul, keď v konečnom dôsledku dáva také mizerné rady typu slúchadiel za 6k Kč, ktoré sú dnes úplne dorovnané, až prekonané 3k Kč slúchadlami....
Za tým si stojím.
Seberelfexiu nepostrádam, poznám kopu mojich nedostatkov. Mám však zdravý rozum, a informácie nasávam ako huba. Všetky skúsenosti so spomínanými slúchadlami aké odzneli na tomto fóre som si zapamätal takmer ako počítač.
Kto má pravdu v tomto prípade ? Ja, LOPO_X a Zdenda.miky
Do čoho sa absolútne nevyznám ? Telky, zosilňovače, reproduktory, satelitné prijímače a im podobné krabičky... Keby som čoby trochu váhal v mojich odporúčaniach ohľadom týchto in-earov, ver mi, že by som sa nezapojil do diskusie. Nezabudni, akí ste z nich boli všetci unesení...... Z Primacy nebol unsený nikto. A z ER3SE je unesené len malé percento ľudí, ktorí majú radi stiesnené podanie bez života, zato však s chirurgickou presnosťou... No "jedna paráda" na rock, pop-rock, pop, dance...

A o orchestri už radšej absolútne pomlčím...