NOWOCAYN_2 píše:Ahojte. Ak by som chcel skusit MandarinES Symbio "L", V PRIPADE ZE PADNU NA KZ ZS5, tak odkial ich zohnat a za kolko ?
Podla velkosti diery by mohli Symbio W (resp. wide bore) sediet. Zohnat sa daju na ebay, ale kludne mozes napisat Csabovi na messengeri, ja som skusil a za dva prac. dni boli doma (ide to z Madarska), plati sa u neho cez PayPal, co je vyhoda.
-- 24. 12. 2018 13:31 --Aventedor píše:Osobně je pro mě pohodlí na 1. místě. Bohužel nesnesu žádné nástavce, které mají uprostřed nějaké pevné tvrdší vystužení. Pěnové to snad mají všechny, nebo jsem zatím nenašel žádné, co by měli prostředek, kterým se nasazují na ineary měkký. Bohužel mě to hrozně dráždí ve zvukovodu. Gumové nepoužívám vůbec. Silikonové mají některé tvrdší prostředek, ale naštěstí se najdou i silikony, které jsou kompletně prostě měkké. Nějaké jsem našel na aliexpressu, ale rád bych vyzkoušel i kvalitnější. Bohužel nikdy nepoznám z fotek, jestli budou tvrdší nebo ne a jen tak naslepo kupovat nástavce za 10-20 éček se mi taky nechce...
Uz mna je to tiez tak, komfort na prvom mieste, ale nesmie to mat velky dopad na zvuk. Tie Spiral Dots maju silikon trosku tvrdsi, ale na pocudovanie su fakt pohodlne, povedal by som skor ako Comply, velmi dobre izoluju a podla mojho ucha aj zvyraznia trochu basy. Velmi jemny silikon maju dvojkridelkove od Tennmaku (nakupil som asi 10 parov), su sirsie s plytsim usadenim.
-- 24. 12. 2018 13:42 --Inak, jedny MandarinEs Wide bore "M" mam navyse, ak by mal niekto zo SK zaujem o vymenu (kludne s doplatkom) za "L" z Westone/Sony/Comply T400-500/..., kludne napiste. Prip. prihodim aj dake M/S dvojkridelkove od Tennmaku.