Moderátor: Moderátoři AVMania.cz
hanysek3099 píše:Teda s tebou to fakt nebude jednoduché. Docela by mě zajímal tvůj věk. Podle stylu písemného projevu ... Takže ještě jednou, ve tvé zvolené cenové relaci se holt zázraky nekonají. Do 2000 Kč budou slušně hrát jen některé in-eary. Za dobře hrající on-ear sluchátka je nutné výrazně připlatit, nebo se holt smířit s horším zvukem.
Adamos píše:A ještě něco k těm Audio-Technica sluchadlům z Taiwanu, nevím kdo je tady vychvaluje, je to pěkná blbost měl jsem dva modely do 2000,- Kč a ty sluchadla odpovídají vietnamskému tržišti, buď to jsou vadné série, nebo je to totální šmejd - poloprodukt který prostě nehraje bassy - a nemluvně o napsaných podvodných parametrech, pecky za 50,- kč hrajou lépe !! nebrat do 2000,- vyhozené prachy![]()
Adamos píše:... je to prostě jak já říkám " poloprodukt pro chudé "
bassovou složku to nikdy nebude umět zahrát, měl jsem asi 20 sluchátek do
2000,- a u všech to hraje bassy, ale tyto sluchátka bassy prostě
nehrajou...
...
Dále musím poznamenat měl jsem Marshall Major II asi kolem 1500,- zvuk
podobný těm Audio-Technika, nestačil jsem se divit, zase nějaký
poloprodukt. Nakonec se provalilo, že sluchadla se prodávaly většinou
II.jakostco si o tom myslíte ?? (jsme přece jen pořád východní
blok pro trh - viz mimozemská Alza, apod..)
Nejlepší sluchadla do 2000,- jsem měl Sony - perfektní dynamický zvuk,
detailní, zábavný, bassy výšky středy, všechno jak má být, prostor,
výbušnost u metalu aj roku, techna, super, návykové - ale po delším
poslechu už tlačily, byly moc moc těžké a potily se uši, ale jde vidět že
to jde !za cenu myslím okolo 1500,-
Adamos píše: PX 100 hrály špičkově od té doby jak jsem je rozbalil ...
pugy3 píše:Nik tu nic "nevelebi" a ano PX100 su LOW Endy ale zakladatel temy hlada za ne nahradu. Zistil, ze aj za necelu tisicku existuju sluchadla ktore mu vyhovuju v podobe PX100. Hlada asi nieco podobne pohodlne, lahke, rozmerovo mensie, otvorene s podobnym ak nie lepsim zvukom ako PX100. Rady typu "bohvie cim to krmis" mu tiez velmi nepomahaju. Ak doteraz pocuval LOW Endy PX100 asi nebude mat prehravac za tisice. A v cene okolo ticky sluchdla vacsinou nebyvaju narocne na zdroj zvuku.
bacil2 píše:... páni, celkom nechápem prečo sa tu tak urputne angažujete ... ono to tu celé
pôsobí skôr tak, že zakladateľ témy si z nás robí v podstate srandu ...
bacil2 píše:... a navyše je tu aj silná tzv. "spomienková nostalgia", čo je v rámci
psychoakustiky bežný jav:Adamos píše: PX 100 hrály špičkově od té doby jak jsem je rozbalil ...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků