Ahoj,
hledám nějaká sluchátka na ven, na cesty, do práce atd. Nejvíc je určitě budu používat v práci. Poslouchám spotify premium, youtube mixy, podcasty. Mám malé uši a potřeboval bych, aby byly sluchátka pohodlná a dobře izolovaly. Doma mám Hifimany, takže tam nepotřebuji řešit nic. Koukal jsem teď na ty Whizzer Kylin a Ikko OH1, případně Tansio Mirao TSMR3 (ale ty už mi přijdou drahé). Na Kyliny jsou tu pěkné recenze a fakt se mi líbí, otázka ale je, jestli za ty peníze není něco lepšího. Má někdo třeba reálnou zkušenost právě s těmi Ikko OH1?
Zvukovou charakteristiku nevím jak popsat. V poslední době jsem měl KZ Z10, měl jsem VSONIC GR04, doma mám hifiman HE-400, libil se mi i zvuk z ATH-MSR7. Nepotřebuju přebasovanou hudbu, naopak hledám spíše čistý přednes, detaily, nezahuhlanost, vyrovnanost a ktomu ten bas tam kde má být. Poslouchám všechno možné, ale nejvíc asi dance, chill music, vokály, epickou hudbu, občas rock. Taková směska no.
Další otázka je, zda někdo řešil nějaký bluetooth modul k některým z těchto sluchátek ve stylu KZ (prostě kratší kablik s baterkou kolem hlavy). To by se mi určitě taky hodilo.
Děkuji všem za rady a tipy.