Uzavřená sluchátka 2-10k (potlačení hluku / nezničitelné)

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod akburt 1. 3. 2019 22:02

Jako prenosné,malé a uzavrené bych doporucil Sennheiser HD25,nebo ted uz asi jen bazar Senheiser Amperior.
Tlumí i pres absenci ANC relativne slusne.
akburt
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod jaromir 6. 3. 2019 15:07

Obě sluchátka jsou malé, nechtěl jsem něco malého ale naopak velkého, už teď mám Marshall Major a jsou z hlediska utlumení naprosto nedostatečné, proto chci něco velkého kolem uší (a ne na uši) a nejlépe s aktivním potlačením zvuku,
jaromir
Junior

Odeslat příspěvekod paolous 6. 3. 2019 18:27

1000xm3 koupit buď z Německa nebo Sony pro firmy na tmobile. Ušetřís...
paolous
Junior

Odeslat příspěvekod jaromir 8. 3. 2019 13:44

Nakonec kupuji Sweex SWBTANCHS200WH a později Sony... Kdyby někoho zajímalo, jak hrají, napište SZ.
jaromir
Junior

Odeslat příspěvekod petrE1 9. 3. 2019 00:18

Možná se mýlím, ale zdá se, že mají jen základní BT kodek SBC, Už tímto faktem bude, dle mého skromného názoru, značně omezena kvalita zvuku. Dobře hrající BT sluchátka, která by neměla alespoň APTX jsem zatím neslyšel. A teď malá úvaha: dejme tomu, že koupíš ta sluchátka Sweex a budeš s jejich zvukem, funkcí a nezničitelností spokojen, tak je vše v pořádku a už nepotřebuješ SONY 1000mk3. Pokud ovšem s jejich zvukem a funkcí a nezničitelností spokojen nebudeš (já bych pravděpodobně nebyl ani v jednom ohledu), vydal jsi cca 2kKč zbytečně a to je více než čtvrtina ceny SONY 1000mk3 v zahraničních e-shopech. Že jsou Sony v každém ohledu dramaticky lepší, nelze pochybovat. Konec úvahy.
petrE1
Junior

Předchozí stránka