Moc děkuji za info a foto.
Hmm,trochu jsi mě vyděsil.
Snad se mi něco podobného nestane.
Obvykle mi in-eary upadnou jednou za 300 let.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Stále nějak nechápu,že se tak začátečnické firmě podařil vytvořit takový "zvukový zázrak" jako u Oriolus MK-2.
Někteří renomovaní výrobci se pokoušejí vytvořit zvukově podobné in-eary roky a nedaří se jim to.
Každopádně i Oriolus má slabinu(nebo měl): materiál a odolnost konstrukce.
Oriolus Reborn by už na tom měly být mnohem lépe.
Každopádně kabel u MK-2 moc dlouho nevydržel u jacku 3,5mm(v ohybu).
Stačí ho pouze ustřihnout a připojit k jednomu ze tří jacků,které jsem již objednal.
Nicméně kabel Beat Audio Vermilion je jiná liga,takže ten původní po opravě zůstane v krabici jako náhradník.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Připojil jsem k MK-2 kabel Beat Audio Vermilion a prostor se ještě zlepšil.
Musel jsem trochu přidat volume na AK300,neboť se zvuk jaksi rozprostřel.
S AK300 teď hrají úžasně a návykově.
Nejlépe samozřejmě s hudbou v DSF(konvertovanými tracky ze SACD Ripů,tedy z ISO).
Moje upgradování je u konce(alespoň na pár let),neboť jsem našel zvuk,který jsem chtěl.
Toto kombo překonalo vše co jsem kdy slyšel.
Ani Astell&Kern Layly(s Aune M1s)či Prophile 8(s AK300)tak dobře.
Pokud bych chtěl upgradovat ještě výše musel bych investovat přes 100tis.
Např. do těchto kombinací:
Oriolus Mellianus či 64 Audio Tia Fourté či Hyla TE5B + Astell&Kern A&ultima SP1000 či Astell&Kern A&ultima SP2000 či Sony NW-WM1ZN 256GB.
Co teď s Velvetama?
Prodat nebo si je nechat jako záložní,pokud by MK-2 praskly?
Zatím asi to druhé.
-- 14. 5. 2019 04:15 --Důležitá zajímavost.
Oriolus MK-2 hrají výborně i na mobilu Samsung Galaxy S8+.
Mnohem lépe,než Velvety s S8+(ty sednou dobře k AK300).
Pokud bych srovnával zvuk Oriolus MK-2 + Samsung Galaxy S8+ vs Oriolus MK-2 s AK300,tak si nejsem zcela jisty zda bych investoval částku za AK300 znovu.
Samozřejmě,že s AK300 hrají MK-2 lépe.
Pouze si nemyslím,že zvukový rozdíl je v ceně 26.990,-(plná cena AK300).
Pokud by ale někdo chtěl kupovat Oriolus MK-2,tak mu to nedoporučuji(materiál konstrukce).
Doporučuji ale určitě Oriolus Reborn nebo rovnou Hyla TE5B,které jsou prý ještě zvukově lepší(dle recenzí).
Astell&Kern A&ultima SP3000, EE Odin, 64 Audio U12t, Astell&Kern AK300, Heco Ascada 2.0, Sennheiser IE8i, Harman Kardon Go+Play, Sony XDR-V1BTDB,Yamaha NX-5