od Ládínek76 24. 7. 2019 17:05
Soundmagic e10 bt se dají sehnat za 700kč.Zvukove se mi líbilo víc než Jbl e15bt.Častější zvuk,lepší výšky a delší výdrž.Jbl jsou klasicky kabel za krk.SM 10 mají delší kabel a neřeš je klidnou prodělat ke kapse košile.Zvukove dobrá sluchátka ale bez modelu jsou výšky zkreslené,jako když hazis písek na plech.Nekdy zkresluje /chrapti/celé spektrum.Sluchatek jsem měl víc a vždy mi to vadilo.Se sluchátky co podporují kódem je zvuk téměř k nerozeznání od kabelových.Vimze někteří horkou nos že jsou lepší,ale koupil jsem si Sennheiser 6.00 bt a jsem spokojený.Na cesty dobrý.Basy dobré a než se rozehráli měli ostřejší výšky.Ty pak sedli.Vydrz kolem jít hodin.Jestli poslouchas rock nebo moderní hudbu dobrý.Senny vyjdou asi na 2300kč,ale oproti sluchatkam za 1000 _ 1500 kč jsou úplně někde jinde.Jbl stojí 2000 a jsou o třídu horší
-- 24. 7. 2019 17:15 --
Bože.Ted jsem to po sobě četl a hrozný jak tablet připisuje slova.Snad si správná domyslis.Ty Cenný mají i malé tělo a krásně sedí v uchu.Ze sluchátek přes hlavu mám zkušenost jen s Marshall Major 2.Mají dlouhou výdrž.Asi 30 hodin.Velky přítlak a špatné výšky.Dost potlacene a divné.Ale když jedu na delší cestu dá se přežít.