Doporučte sluchátka s aktivním potlačením hluku na cesty

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 15. 8. 2019 12:51

Nejsem netopýr, neocením špičkovou reprodukci, dodnes jsem se spokojil prakticky s jakýmikoliv sluchátky. "Bohužel" asi před měsícem se řízením osudu stalo, že jsem letěl business třídou a tam jsem poprvé vyzkoušel sluchátka s aktivním potlačením hluku. A tady jsem teprve zjistil, "k čemu je to dobré", tohle považuji za největší vynález za celou dobu existenci sluchátek :).

Nejdříve bych chtěl poradit, "co tak na trhu vlastně je". Nechce se mi do toho dávat nesmyslné peníze, jak jsem psal výše, neocením to. Většinou stejně poslouchám mluvené slovo, případně nějaký film - rozhodující je pro mne srozumitelnost i při vysokém okolním hluku (bohužel letecké míle došly, takže mě čeká ještě jeden let první třídou a pak už zase dlouho v dobytčáku a tam už hi-tech sluchátka nepůjčují :D ), tedy stačí, když sluchátka nebudou šumět či jinak vadit srozumitelnosti a funkce potlačení hluku bude fungovat.

Ani nejsem rozhodnut, jestli špunty nebo přes hlavu. Jak jsem psal, bude to na cestování, tj. musí to být rozumně skladné, pokud tedy přes hlavu, musí jít dobře složit a ve složeném stavu být pokud možno co nejodolnější. Další věc, kterou ocením, jsou nějaké standardní baterie (AA, AAA), přes nabíjecími články. Jakýmkoliv dalším tipům se nebráním.
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod MgX 16. 8. 2019 20:51

Ahoj,

hluchátka s výdobytkem klidu nevlastním, ale jen drobnost. Četl jsi test/článek?
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor