Jelikož mi už po druhé odešel jack na mobilu a oprava se mi nevyplatí, hledám nějaké sluchátka přes bt, protože už mi vlastně překáží i ten kabel - při práci, při pohybu doma...
Poslouchám všechno takže bych chtěl univerzální sluchátka.
Nevím jestli chtít špunty, sluchátka na uši nebo kolem uší. Hudbu poslouchám hlavně v práci když jezdím v ještěrce, takže dobrá izolace se hodí. Momentálně mám porty na které jsem zvyklý. Doma mám na poslech repro. Dále nechci aby mi sluchátka padala z uší což u špuntů ten problém občas mám, pokud špunty tak ne bez kabelu ani ne s kabelem vedeným za uchem (kz). Nechci u špuntů baterku debilně u sluchátka aby to za něj netahalo takže spíš nákrčník?
Pokud sluchátka přes hlavu, tak asi ne úplně ve stylu ala Otík, rád bych si je občas ven a chci s tím vypadat normálně. Takže asi sluchátka na uši? Jak moc se uši potí v takových sluchátkách?
Jinak můj mobil podporuje zřejmě jen sbc kodek - Asus zenfone 3 zoom. Takže otázka jestli koupit nějaký obyčejný aby hrály aspoň jako porty a časem s novým mobilem lepší a nebo investovat cca ty 3 tisíce do lepších rovnou.