https://www.head-fi.org/showcase/audios ... 86/reviews
Můžete mrknout i na yotube recenzi od BGGAR, ale kdo toho borce nezná, moc vám toho jeho postřehy neřeknou..
Doposud neznámý asijský výrobce Audiosense celkem nedávno představil několik špuntů v čele s T800. Osm Knowles armatur za tyhle peníze? To se jen tak nevidí a věřte nevěřte, výrobce je dokázal dokonce velmi dobře poladit - jako vzor posloužil dnes již celkem známý Harman target.
Velmi pěkný zvuk. Jedny z nejlepších výšek co jsem slyšel (když opomenu Andromedy) - čisté, bez výrazných dipů a peaků, jsou lineární minimálně do 16kHz. Na to jak jsou detailní, tak nejsou vůbec ostré a věřte mi že moje ucho je na sibilanci obzvlášť citlivé. Nicméně jsem si vědom toho že zvlášt výšky jsou u špuntů dost individuální, ať už z hlediska anatomie ucha, nebo psychoakustiky.
Středy jsou naprosto kouzelné, nemám co vytknout. Vokály (hlavně mužské) zní fantasticky. Pokud by se někomu zdálo moc výrazné pásmo kolem 3kHz, není problém vyměnit původní šedý knowles damper za jiný, o tom ale později..
Sub bas je trochu výraznější, ale bez jakéhokoli přetékání do nižších středů.
Bas dokáže překvapivě "kopnout". Produkují ho dvě ventilované armatury a kvůli tomu není tak pevný a texturovaný jak by mohl být, ale zase díky tomu sahá hodně hluboko. Kvůli tomu se k těmto špuntům hodí spíše spc/stříbrný kabel. Měď totiž nechá rezonance v basu vyniknout ještě více, což už podle mě není ono, ale to už záleží na vkusu každého.
Na to jak dobře špunty izolují, prostor je krásně otevřený do všech směrů, nikoli však na úkor lokalizace, která je výborná. Jsou tvarovaná spíše jako customy a mě osobně sednou parádně, to je ale opět individuální záležitost.
Jen chci upozornit že T800 jsou velmi citlivá na zdroj a mají nízkou impedanci, takže nebudou hrát dobře na všem. Osobně mi sedí nejvíc se světlými zdroji - např. E1DA 9038S (na obrázku, mimochodem boží dongle). Rozhodně to chce pořídit i lepší kabel, ten původní nevypadá špatně, ale zní hrozně, alespoň v porovnání s spc+mědí co jsem si pájel sám. Čekám ale na čisté stříbro od kterého očekávám zpevnění basu a pokud se zlepší i detail, prostor, budu jen rád

11.11. se bude dát s kupony dostat s cenou i pod $280, poměr cena výkon je neskutečný. Pokud se někdo chce posunout např. z TSMR3, neváhejte. Chvíli jsem T800 porovnával i s Andromedami a musím říct že jsem spokojen. Andromedám jsem záviděl jen výšky, jinak je mi T800 rozhodně bližší.