tifar píše:foto1977 píše:Díky za "zjednodušení"

Ještě mi přišly ty sony 755 a k nim jsou také docela pěkné silikony, tak je můžu taky vyzkoušet.
Měl jsi pravdu, ta střední velikost silikonů co byla k T800 mi opravdu špatně těsnila a proto ten zvuk jak z mobilu...
A ty velké silikony mě zase tlačily...
Když tak objednám ty ML...
Ako spokojného majiteľa t800 by ma zaujímalo,či tie Sony 755 sú o toľko lepšie ako má v rebríčku jeden uznávaný bloger. Keby ťa to neobtazovalo,porovnaj ich..
Ozaj a tie silikóny z 755 pasujú na t800?
Ehm, co na to rict.. cekas snad ze sluchatka za dve stovky prehraji T800? Osobne nechapu jak je mozne ze clovek ktery sklada tak rozsahly zebricek spuntu ohodnoti 755 znamkou B. Ano, za tu cenu je to super kup, pro spoustu bezne populace "engame", ale tohle podle me neni rozumne resit. Tahle diskuse uz probehla na headfi a autor zebricku z teto rekneme kritiky od uzivatelu T800 nadseny nebyl (navic se to trosku zvrhlo).
Reknu to takhle, pro me modifikovane T800 s klidem prehraji vetsinu sluchatek ktere dostaly rank B. Vlastne prvni spunty ktere jsem slysel a daly by se uvazovat jako upgrade z T800 jsou Moondrop S8. Ovsem cenovka uz je trosku nekde jinde, to je na zvazeni...
Onen zebricek muze byt velmi napomocny, ale to jak ti sedne zvuk konkretnich sluchatek stejne nepoznas dokud je sam nezkusis

foto1977 - jsem rad ze si spokojen, ta veta ze hraji jako repracek z mobilu me trochu vystrasila