tifar píše:Ako spokojného majiteľa t800 by ma zaujímalo,či tie Sony 755 sú o toľko lepšie ako má v rebríčku jeden uznávaný bloger. Keby ťa to neobtazovalo,porovnaj ich..
Ahoj ty MH755 mám doma už od pondělí, ale co mám T800 tak mě vůbec nenapadlo je rozbalit...

Teď už asi 2 hod v klidu poslouchám T800 a je to opravdu paráda... Našel jsem doma sadu silikonů z nějaké číny co jsem dříve měl (asi Lker i8???) a kupodivu mi ty střední sedí perfektně.
K rychlo testu MH755:
Dělal jsem si před tím čaj a tak po cca 10ti minutách odpočinku od poslechu T800 jsem zapojil MH755 přes DF Red a pustil své oblíbené album Meddle od Floydů. Musím říct, že mě zvuk dost překvapil, znělo to dost příjemně a zábavně...
Po třech skladbách co mám opravdu rád jsem přepojil na T800 a zkusil to znovu.
Ten rozdíl je znát, hned jak si přendáte zpět z MH755 na T800. Je to takové plnější a víc vás to vtáhne do poslechu. Ale ty MH755 nehrají vůbec špatně. Na to že to jsou jednoměniče a nezahořené tak hrají velice slušně... Za těch 230 Kč fakt super, ale hrál jsem je pouze přes DR Red, třeba jim také vážka dost pomohla...
Nejsem recenzent takže to ber s obrovskou rezervou...

tifar píše:Ozaj a tie silikóny z 755 pasujú na t800?
Ahoj, silikony z 755 na T800 nejdou, ty MH755 mají snad poloviční průměr krčku. Nevím jak mě to vůbec napadlo...