_daRK píše:Skúšal som s DragonFly Red aj s Chord Mojo, subjektívne na DFR hrali lepšie.
ivlado: pozeral som, že tie Lime Ears sú 6xBA, po mudrovani s jedným tunajším členom sme dospeli k názoru, že ten podtlak spôsobuje práve ten čisto BA setup v T800. Predpokladám, že s nimi však tento podtlak nemáš, tak mi to trochu nabúrava tú teóriu.
Osobne som si nevšimol, že by mali Aethery podobný efekt, na druhej strane to sú customy. Prikláňam sa skôr k názoru,že to bude spôsobené akým spôsobom sú naladené.
Pokiaľ ide o zdroj, tak paradoxne Hugo,ktorý doteraz hral veľmi dobre zo všetkým čo som doňho pichol, sa mi v tejto kombinácii neosvedčil. Ide o to ,že bas z Huga je naozaj výrazný a ten T800 už naozaj nepotrebujú zvýrazňovať. Taktiež som si nevšimol ,že by zúžitkovali priestor a pridaný detail,ktorý Hugo poskytuje oproti ostatným zdrojom.
Osobné sklamanie je spôsobené asi tým,že väčšina užívateľov ich popisuje ako neutrálne a to som od nich očakával. Pre moje potreby sú najdôležitejšie stredy a tie tu boli niekde v pozadí horšie čitateľné. Ak to porovnávam, zo sluchátkami čo vlastním ako Shure 846, Aether , CosmicEars BA4,Etymotic HF5 ... tak T800 hrajú jednoznačne najviac do V. Iste aj Shure 846 majú zvýraznený bas, ale nie natoľko,a navyše ich zvuk nie je unavujúci ani po dlhšej dobe počúvania, práve naopak vyslovene sa mi žiada počúvať ďaľšiu a a ďaľšiu skladbu. Pri T800 som vydržal tak 20 min. Iste záleží na osobných preferenciách a žánroch hudby, ktoré obľubujete,ale toto je proste moja skúsenosť.
iPad/Mac ➤Chord Hugo /Mojo ➤ Lime Ears Aether /Solaris 2020/Cosmic Ears BA4r/Ety ER2XR
AirPlay ➤ Hegel H160 ➤ USHER Dancer Mini One Diamond