od martas38 28. 4. 2020 17:08
S M6 jsem je neslyšel, ale obecně jsou doporučovány zdroje s co nejnižší výstupní impedancí, M6 ji má dle parametrů relativně vysokou.
O vybíravosti T800 na zdroj hudby je toho popsáno dost, mají velice nízkou impedanci. Já se s žádnou špatnou synergií nesetkal, byť jsem měl z párování s Mojo trochu strach (zkoušeno na výstupu z MB Air, Mojo, E1DA, Hiby R3 a R5, iphone tkanička, všude v pohodě).
Sluší jim neutrální, možná světlejší zdroj, při srovnání Mojo vs E1DA mě přišlo, že jim E1DA sedlo o kousíček líp, ale slyšel jsem tu kombinaci velice krátce, tak nedokážu objektivně posoudit.
Jejich projev se mně jeví jako neutrální s teplejším podáním, rozhodně bych je neoznačil ani světlá, ani temná a ladění mají do U.
Byť mají velice detailní průzračné výšky i středy se spoustou informací, nejsou to takoví lovci šumu jako TSMR a celkem odpouští nedostatky nahrávek. To se mně zdá až trochu schizofrenní.
Jako jejich největší slabinu vidím absenci ventilu pro vyrovnání tlaku v uších. Toto řekl bych rozděluje uživatele na dvě skupiny. Jedněm perfektně sednou (naštěstí sem patřím i já) a nemají usazení co vytknout a užívají si zvuku a druhé skupině přijdou šíleně nepohodlné, vzniká jim podtlak v uších a způsobuje jim to velice nepříjemné pocity a často nepomůže ani změna nástavců. Tím nechci nikoho odrazovat, ale znám člověka, co je prodal tentýž den co je koupil právě z tohoto důvodu. Dál bych před mmcx konektory preferoval dvoupin.
Tyto dvě věci jsou patrně daň za podle mého názoru naprosto špičkový zvuk, výrazně převyšující většinu sluchátek v této cenové hladině.
Eversolo DMP-A6-Chord Hugo Mscaler-Chord Qutest-Cayin HA-1A-Forza Noir Hybrid HPC-Meze Empyrean
Lotoo Paw 6000-Dunu Blanche-Campfire Solaris 2020
LG OLED65B9/Vero 4K+-Pioneer SX-S30DAB-Polk S55E, sub Polk HTS12