Takže jsem dneska strávil asi 1,5 hodky v Audigu - pořešil jsem pro a proti, podiskutoval, něco jsem si nechal vysvětlit a snažil se to pobrat a přebrat.......
Zaměřily jsme se pro začátek na nízko odporová sluchátka - tudíž by jsme to zatím nechaly bez krabiček,,, v podstatě jsem poslouchal téměř všechno do 10k co tam měli,,, jasně u náročnějších sluchátek s tím, že bez krabiček nemaj cenu!!
Nícméně i tak to bylo zajímavé pro srovnání - ale Ano ty HD 600, nic moc bez toho
Každopádně nějak jsem se propletl - něčím od Beyerdynamic, Sennheiser, Audio-Technica, Meze, HiFiMAN, Audio-Technica, Grado, Bose a Sony...
Nicméně jsme si ujasnily následující - otevřená, přes nebo na uši a s kabelem

Takže do užšího výběru se mi dostaly :
Grado Prestige SR80e - super zvuk, ale newím jak Vy lae já co měl jako malej Walkman od Číňana, tak to zpracování a design ----- TO JE PEKLO

Neumím si to úplně představit....
Ovšem jsou tu, protože ten zvuk byl cool.
Pak my padyl Sennheiser HD 569 - ano uzavřené - zvuk slušnej ale něco tomu chybělo, a ty náušníky to bylo peklo - materiál.....
Trošku jsem hledal a hle Sennheiser HD 579 - lepší zvuk - otevřená, náušníky super

- to je muj tajnej vítěz, každopádně za 5k rozvážím, i když bych se moch dostat k použitejm za 3k.....
Zvážím případně ještě poslech s nějakým levným DAC/Zesíkem - Fulla 2, FiiO K3, DragonFly a uvidím jestly to uslyším a bude se mi za to chtít utratit něco navíc.....
Každopádně mám co rozvažovat, co vy na to?

Oni ty kalkulace jsou furt takový dost přidružený,,,,,,, nový sluchátka kolem 3-5k, nebo bazarovku kolem 4k a k tomu kolem 4k zasík/Dac..... Otízka je jestli se vypklatí investovat do lepšího zvuku a maximálně mít víc než člověk potřeboval, nebo jít na jistotu a počkat
-- 17. 12. 2019 17:18 --Tim nechci treba prudit Bacila S HD 600, ale co koukam na netu tak treba model HD 579 evidentne nebude tak obliben, coz je samozrejme znat ja dostupnosti prislusenstvi - hlavne nausniky a verim tomu ze na radu 600 to bude nesmrtelny v obou pripadech jde uz o starsi sluchatka