Moderátor: Moderátoři AVMania.cz
paja726 píše:Pro mě neznalého sluchátka pecka. Konstrukce bytelná, možná až příliš velký přítlak. Sedí perfektně i na moji ne zrovna kulatou hlavu. Váhově docela cihla, ale pohodlná.
Zvukově jsem si sedl na zadek při porovnání s původním Sencorem. Dal jsem si cvičně jen pár oblíbených skladeb přes PC s běžnou zvukovkou Asus Xonar DG. Jsem laik, nemám ta správná slova pro popis ani zkušenost na porovnání. Ale lokalizace nástrojů, uhlazené basy, hlavně širokost prostoru a tolik informací v nahrávkách je pro mě novým zážitkem.
Takže za mě maximální spokojenost a velký dík uživateli tibormi za typ na nákup.
f1sker.com píše:Tvoj poloboh, Tyll Hertsens dal povodnu verziu X2 na Wall of fame a porovna ich ku Senn HD600 cize az take zle nebudu.
https://www.youtube.com/watch?v=Z_RJ3M_v8is
HR verziu som nepocul ale mam povodne X2 a za tu cenu super, zvuk,cena pohodlie.
... je úplne všetko jasné ...janci11 píše:tak ich mam doma, prvy dojem super za tie prachy, musel som trosku stiahnut EQ od cca 4kHz oproti HD58x ale na moje pocuvanie su proste tie X2HR "zabavnejsie" a spodne pasmo je pre mna tiez lepsie, HD58x su viac linearne, jedno minus zatial ze su dost tazke ale hadam si zvyknem, takze za mna spokojnost
bacil2 píše:... doteraz som si naivne myslel, že účelom tohoto fóra je výber tých "najlepších" komponentov podľa potrieb jednotlivých tu prítomných jedincov ... už si to nemyslím
... no tak potom je všetko okjanci11 píše: ...ja myslim ze tie X2HR su za tu cenu dobry kauf
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků