Sluchátka na léto

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod Shin 29. 2. 2020 19:31

Ahoj,

potřebuju prosím poradit. Špunty se mi v uších neudrží a pořádné pecky už se neprodávají. Dost si potrpím na dobrém zvuku. Je nějaký další typ sluchátek, který lze bez problému používat v létě? Nebo máte tip na určité sluchátka? Tak do 2000 Kč.
Shin
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod martas38 29. 2. 2020 20:07

Já bych doporučil špunty a experimentovat s nástavci. Jinak koukni třeba sem, je tam spousta podivných konstrukcí, třeba by něco vyhovovalo:
https://www.alza.cz/sportovni-sluchatka ... FnEALw_wcB
Eversolo DMP-A6-Chord Hugo Mscaler-Chord Qutest-Cayin HA-1A-Forza Noir Hybrid HPC-Meze Empyrean
Lotoo Paw 6000-Dunu Blanche-Campfire Solaris 2020
LG OLED65B9/Vero 4K+-Pioneer SX-S30DAB-Polk S55E, sub Polk HTS12
martas38
Pokročilý

Odeslat příspěvekod michal744 1. 3. 2020 10:41

Zůstaň u špuntů a zkoušej, tam je v této ceně ucházející kvalita. Budu se zbavovat Audbos P4 za pár kaček. Jinak tady na bazaru občas koupíš krásné kousky, které se v ČR neprodávají
Prophile 8, EarSonic Velvet V2, Xduoo X3, X10, Aune M1s, Cayin i5, iBasso DX200+ iBasso dx120, Hifiman Ananda, Audio gd NFB 11.38 Performance edition a nějaké ty highend repro
michal744
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Shin 1. 3. 2020 18:07

martas38 píše:Já bych doporučil špunty a experimentovat s nástavci. Jinak koukni třeba sem, je tam spousta podivných konstrukcí, třeba by něco vyhovovalo:
https://www.alza.cz/sportovni-sluchatka ... FnEALw_wcB

Jo, špunty jsou až fakt poslední možnost. A nad podobnout konstrukcí (co jsi poslal) jsem přemýšlel. Ale právě nevím, jak na tom s nima budu v létě.

-- 1. 3. 2020 19:08 --

michal744 píše:Zůstaň u špuntů a zkoušej, tam je v této ceně ucházející kvalita. Budu se zbavovat Audbos P4 za pár kaček. Jinak tady na bazaru občas koupíš krásné kousky, které se v ČR neprodávají

Bazar ne. S tím mám hodně špatných zkušeností.
Shin
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod martas38 1. 3. 2020 18:15

Shin: Já jsem v bazaru nikdy nekoupil nic, co by mě zklamalo. Zrovna tady na fóru se moc vychcánků nepohybuje.
Eversolo DMP-A6-Chord Hugo Mscaler-Chord Qutest-Cayin HA-1A-Forza Noir Hybrid HPC-Meze Empyrean
martas38
Pokročilý

Odeslat příspěvekod tajnik 1. 3. 2020 18:43

No, já - pro mně překvapivě - mám jedinou špatnou zkušenost s Mrazíkovo, jinak váženým členem fora, kde se o podvodníkovi asi mluvit nedá, zatímco o vychcánkovství...Takže někdy zdání klame. Jinak ale musím zaklepat, vždy všechno O.K.
tajnik
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod martas38 1. 3. 2020 18:49

No já od Mrazíka jednou kupoval kabel a poslal ho dřív než mu přišla platba a všechno bylo v naprostém pořádku.
martas38
Pokročilý

Odeslat příspěvekod tajnik 1. 3. 2020 19:20

Tak na kabelu není co zkazit, že.
tajnik
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod martas38 1. 3. 2020 19:38

No a na čem konkrétně je co zkazit?
martas38
Pokročilý

Odeslat příspěvekod tajnik 1. 3. 2020 20:02

Koupil jsem Xduoo X10, prý v původním stavu. Poslal jsem peníze. Po rozbalení jedno tlačítko nešlo domáčknout. Řekl, že se v tom vrtal, ať to rozeberu a spravím si to. Poslal jsem přístroj zpátky, nevěda co s tím dělal, aby na mně nemohl svést, že jsem to zavinil sám. Rozebral to, zjistil, že tam pod tlačítko skřípnul drátek. Ten by se byl mačkáním přeštípnul. Vrátil mi o poštovné míň s tímto odůvodněním:
"Poslal jsem Ti rovných 17 stovek jako projev dobré vůle. Jednak nejsem eshop, abych Ti vracel poštovné a druhak sám jsi psal, že přístroj je funkční a to co Ti vadí je, že tlačítko málo kliká. To beru spíš jako vrtoch, než reálný důvod k případné reklamaci.

Pavel"

Zaplatil jsem 2x poštovné - za jeho vinou pokažený přístroj - a nemám nic. On má přístroj zpátky, nic ho to nestálo. Podle mně ...
tajnik
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod akburt 1. 3. 2020 20:10

Stát se můze cokoliv,ale párkrát jsem od mrazikovo kupoval a vzdy vse OK.
akburt
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod michal744 1. 3. 2020 21:08

Taky jsem s S mrazíkem neměl nikdy problém, naopak vše ok. Ono xduoo x10 nebylo zrovna dílenským vzorem pro kvalitu. Tam bych to moc neřešil, hraje dobře a rádo se rozpadá.
Prophile 8, EarSonic Velvet V2, Xduoo X3, X10, Aune M1s, Cayin i5, iBasso DX200+ iBasso dx120, Hifiman Ananda, Audio gd NFB 11.38 Performance edition a nějaké ty highend repro
michal744
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod mrazíkovo 2. 3. 2020 08:15

2 tajnik, ty zapšklá osobo, buď tak laskav a nevytrhávej věci z kontextu.

viewtopic.php?style=2&f=1716&t=1287271

Ty jsi přesně jeden z důvodů, proč jsem vzdal všechny aktivity tady. Do vychcánků si nadávej jiným. Já se k Tobě v rámci běžných zvyklostí zachoval korektně.
Nejsem recenzent, jsem dojmolog
mrazíkovo
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod martas38 2. 3. 2020 08:55

Pravda, skrz aroganci a agresivitu některých členů často též uvažuji o tom vzdát to tady. A hodně mě mrzí, že ti nejpřínosnější členové jako Mrazík, Bína a někteří další zmizeli a zejména sluchátková sekce zeje prázdnotou.
martas38
Pokročilý

Odeslat příspěvekod hanysek3099 2. 3. 2020 21:14

Pokud bude mít náladu a chuť tuto nechutnou část diskuse číst, tak Mrazíkovo moc zdravím. Připojuji se k názorům ostatních, jeho postřehy a názory mi na fóru moc schází, málokdo zde pro místní komunitu a spoustu tehdy začínajících lidí se sluchátka a hlavně in-eary udělal tolik co on. Takže mastit si tu triko nechutnými komentáři mi přijde opravdu pod úroveň a hlavně po pročtení popisu případu mi Tajnikům přístup připadá absolutně přestřelený.
zdroj: Samsung Z Fold 5
Over-ear: Sennheiser Momentum 4 wireless
TWS: Technics AZ80E-K
hanysek3099
Mírně pokročilý

Další stránka