boldricus píše:Na léto jsou ideální právě in eary, páč plocha k pocení je minimální.
Musím taktéž potvrdit Marzíkovu solidnost. Rozmluvil mi špatný nákup dřív, než k němu došlo, což považuju za férový jednání.
Samo chtělo by to tu nějaký hodnotící systém uživatelů, aby člověk měl alespoň jakousi představu s kým má tu čest.
Nicméně tajníka si píšu na seznam s kým určitě neobchodovat. Vytahování kousků soukromý konverzace jen abych někoho očernil, ať už je mezi váma cokoliv, to rozhodně fér není.

Jaké očerňování? Využít toho, že už má tvoje peníze a přestat s domluvou? Můžu tě ujistit, že kdyby ti někdo prodal údajně bezvadnou věc s vlastnoručně zabudovaným *****ítkem a ještě se k tobě choval jako gubernátor k mužikovi, taky bys nebyl spokojenej.
Už jsem tu něco koupil a tohle byla i přes různé drobné zádrhele na straně prodávajících jediná negativní zkušenost. Vždycky jsme se domluvili. Já si zase zapamatuju tebe

, že ti tohle přijde fér. Citace SZ je naprosto v pořádku, jsou to jeho slova, nic nepřekrucuju. Jestli ti vadí, že jsou toho jen kousky, můžu sem klidně dát i ten zbytek. Tobě Mrazíkovo pomohl, já zas třeba pomůžu někomu jinýmu.