Půjdu si tam koupit jiné, protože bez sluchátek nechci být a tentokrát si je chci už i poslechnout, už nejsou omezeni restrikcema. Ty co mám (Pioneer SE-CH3T), mi enormně vyhovují miniaturní konstrukcí, tak je zřejmě nahradím RHA S500u, tipuju, že projev bude obdobný. Pokud tam někdo bude mít čas a poprosím ho, tak mě snad někam nepošle, i když jsem koupil jinde.
Tak jsem k tomu taky přistupoval, nechtěl jsem se chovat jako idiot. Dokonce jsem se jich na to musel ptát, jak vracet, nebo reklamovat. Ikdyž existují vzory na webu ČOI, oni by to snad měli mít na eshopu běžně dostupné taky a je to i jejich povinnost dodávat, nebo minimálně odkazovat na tyto formuláře při jakémkoli nákupu.
PS: Ten nick co mám je pouze čistá náhoda, tu přezdívku mám od dob, co jsme doma zavedli internet a chodil jsem na první herní fóra na přelomu tisíciletí, s obchodem to nemá nic společného.
-- 24 čer 2020, 12:05 --Jasně, reklamoval jsem po týdnu, chtěl jsem fakt být jenom slušný, když se jedná o vadný produkt. Nezávislý rozhodně není, já vám to sem odpoledne přesně napíšu pro zajímavost, sám jsem to moc nepobral. Ok, děkuju moc za odkaz, byl jsem na webu české obchodní inspekce, ale tohle přesně jsem tam najít nemohl. Jenže taky jsem se dočetl, že prodejce si může účtovat něco za používání, popř. neúplné balení, jen si to nesmí nastavovat paušálně. Tím chci říct, že bych rád vyběhl spíše s nimi, než oni se mnou.