Komfortne TWS sluchadla

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod BmwPerformance 25. 8. 2020 16:04

Ja som akurat vcera riskol objednat z alie tie Nillkin GO TWS4.
Teraz maju nejake lepsie ceny, vyšli ma na cca 32e. Uvidim. . .

Nechcel som teraz objednavat nieco okolo 100€, a nebudem s tym uplne stotozneny.
Takto keby to bola "rana vedla" tak za tie peniaze ma to nemusi az tak mrziet. Pripadne posuniem na bazosi niekde...

Cize ked pridu opocuvam, a hodim nejake info.
BmwPerformance
Junior

Odeslat příspěvekod LOPO_X 28. 9. 2020 12:28

Čuste. Nemáte někdo k tématu nějaký tip na nějaké menší tws? Chtěl bych to pro přítelkyni ale ona do ucha nechce žádné velké obludy.
Osobně vlastním galaxy buds + a ty ji tam moc nedrží a tlačí.
LOPO_X
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod reign 28. 9. 2020 13:57

Já mám co se komfortu týče velmi dobrou zkušenost s Tronsmart Onyx NEO, ale ty sluchátka mají výrazné nedostatky. Mnohem lepší se podle recenzí jeví jejich nástupce Tronsmart Onyx FREE - lepší zvuk, mnohem lepší ovládání, komfort zachován.
reign
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod _daRK 28. 9. 2020 14:11

Nie som si isty, ci existuje nieco mensie ako Galaxy Buds. Vsetky, ktore som videl a skusil, boli bud rovnako velke alebo len vacsie a nepohodlnejsie.
HP: Hifiman Edition XS
IEM: FiiO FH7,iBasso IT04
DAC/Amp: Lotoo Paw S1,Chord Mojo,HibyR3,iBasso CF01
Iné: Sony WH-1000XM5,WF-1000XM5
TV/Audio: SONY KD-55XF9005;Yamaha RX-V683 ► DALI Zensor 3+Yamaha NS-SW200; Triangle Elara

Predaj: iBasso IT01s, IT04, FH7
_daRK
Pokročilý

Odeslat příspěvekod LOPO_X 28. 9. 2020 16:37

Díky za rady. Ještě mě napadly takové ty xiaomi za pětikilo. Ty byly též takové menší.
LOPO_X
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod reign 28. 9. 2020 19:19

Ono jde i o tvar - ty různě rebrandované QCY mají celkem hrany a to moc na pohodlí nepřidá, moje Tronsmarty mi nepřijdou úplně malý, ale díky tomu tvaru kapky bez jediné hranky jsou velmi pohodlný.
reign
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod vencaxxx 29. 9. 2020 07:19

Haylou GT1 plus, za zhruba pětikilo fakt super zvuk.
RIHA NANO S PLUS, BVAudio PA300 SSE, Singxer SDA-2
vencaxxx
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod hanni 4. 10. 2020 18:47

vencaxxx: hľadal som nejaké cenovo dostupné TWS k počúvaniu na ulici cestou do práce z mobilu a po sklamaní z Niceboy Hive Pods 2 (prebasované, absolútne nevhodné na rockovú a metalovú hudbu, ktorú počúvam) som dal na tvoju radu a dnes som kúpil Haylou GT1 Plus. Úplná spokojnosť, zábavný ale neprebasovaný zvuk, zvukovo omnoho lepšie ako spomínané Hive Pods 2 s dvojnásobnou cenovkou. Za tie peniaze naozaj nie je čo riešiť a pre nenáročný posluch úplne postačujúce. Ďakujem za odporučenie.

A ja odporúčam použiť nástavce JVC Spiral dots, zvuk ešte mierne vylepšia.
hanni
Mírně pokročilý

Předchozí stránka