Moderátor: Moderátoři AVMania.cz
razerfan píše:
Stejně kvalitně jako HD540 hrají ale i mnohá sluchátka do uší tzv. špunty v ceně okolo 10 tisíc. Výhoda je, že nepotřebuješ stolní zesilovač a zahrají dobře i z mobilu. Nevýhoda je, že z počítače ti utrhnou uši, pokud si nedáš pozor jakou do nich posíláš hlasitost, ale kdybys chtěl k PC mermomocí špunty, rozehraje je už zmíněné iBassoDC02. K notebooku bych klidně vzal špunty. Každé špunty hrají jinak. Ale obecně platí, že špunty s Dynamic drivery zobrazí lépe "textury" nástrojů, takže se hodí ke smyčcům. Pokud ti vyloženě nejde o smyčcové nástroje ale o piáno, orchestrální nahrávky apod. tak můžeš šáhnout i po špuntech s BA drivery. Jaké špunty vybrat? To je na delší povídání, a ne ode mně, ale od jiných.
martas38 píše:Jestli seš někde od Brna, můžem klidně dát sraz a já ti svoje kousky předvedu.
martas38 píše: A ještě bych dodal, co se týče ceny velkých modelů, pár lidí tady na fóru teď kupovalo Meze Empyrean a k nim Chord Hugo TT. To seš prakticky na ceně nového auta nízké třídy.
razerfan píše: Můj názor je že hrajou lépe než HD600, mají přirozenější zvuk. HD650 má zvýrazněnou basovou složku - nebrat.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků