Čím více armatur, tím více adidas ?

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod introvert 9. 9. 2020 16:27

Jen tak jsem se batoumal po Dropu, a čirou náhodou jsem zjistil, že nabízejí čtrnáctiarmaturová IEM za hrdých 750 USD. Poodhlédneme-li od technické stránky (nacpat to tam všechno je jistě malý zázrak), myslíte-si, že to má nějaký smysl, takovéto množství? Dočkáme se IEM se dvaceti armaturami? Mimochodem, recenze uživatelů mi přijdou dost rozporuplné. A ony špunty jsou zde https://drop.com/buy/massdrop-x-empire- ... ersal-iems .
introvert
Pokročilý

Odeslat příspěvekod martas38 9. 9. 2020 16:41

Těžko říct. Vesměs to bývají dvojměniče, tak to až tak moc místa nezabere. Obvykle mají vrcholné modely renomovaných firem 4-8 měničů, ale třeba takové Jomo Audio Flamenco jich má taky jedenáct. Není to jen o počtu měničů, ale i o tvaru akustických komor a trysek, damperech, vyhybkách atd.
Eversolo DMP-A6-Chord Hugo Mscaler-Chord Qutest-Cayin HA-1A-Forza Noir Hybrid HPC-Meze Empyrean
Lotoo Paw 6000-Dunu Blanche-Campfire Solaris 2020
LG OLED65B9/Vero 4K+-Pioneer SX-S30DAB-Polk S55E, sub Polk HTS12
martas38
Pokročilý

Odeslat příspěvekod XYZMartinXYZ 13. 9. 2020 16:18

Před pár lety se v počtu měničů výrobci dost předháněli a tuším že zrovna Empire Ears Zeus s těma 14ti měničema byly v tý době hodnocený jako jedny z nejlepších sluchátek na trhu.
Dnes už ale i Empire Ears nabízí tuším maximálně 6 měničů a i ostatní výrobci ty počty dost zredukovali.
A to ty EE Zeus kdysi stávali co si pamatuju dost přes $2000. Takže za $750 je to super cena ���
XYZMartinXYZ
Junior