Yiakubou píše:Ja bych si s tema hodinama v Chordu nebyl tak jisty. Videl jsem treba nejake mereni jitteru od GoldenSound prave na ten Holo Audio Red, ktere vychazi nejlip ze vsech podobnych zarizeni, ktere kdy meril. Lepsi nez treba Singxer SU-6, ktery pouzivam a ktery ma teplotne kontrolovane femtoclock a ve sve dobe mel nejlepsi mereni. Pochybuju, ze by na tom Chord byl tak dobre. U Chordu se plati za to, ze to je DAC s FPGA cipem (narocny vyvoj a programovani) s jejich filtry, to ostatni dle meho neni zadny zazrak.
Jeden čas jsem o Holo red jako sreamer uvažoval. Kolega z jiného fora mě to rozmluvil: Přikládám text. Třeba někomu pomůže při rozhodování. Měření není vše.
zasade zalezi na tom, ako chces Holo Red pouzivat.
Ako DDC fungoval RED bezchybne, zvukovo asi tak na svojej cenovej urovni, aj ked mozno mierne cenovo nadhodnoteny. Cize mierne lepsi zvuk ako Matrix Audio X-Spdif 2 a X-Spdif 3, ale zase nie na urovni Denafrips Gaia, co je uz spickovy DDC.
Keby som mal RED pouzivat cisto ako DDC, tak pri cene okolo 500 EUR je Matrix X-Spdif 3 zvukovo skoro to iste, ale za polovicnu cenu.
Ta druha polovica ceny by som si typol isla do streameru v REDe.
No a ten ma uplne sklamal. Streamer v REDe je uplne zakladny funkcne aj zvukovo. Porovnaval som s drahsimi streamermi (Aurender N100H a Auralic Aries G1), na tie sa zvukovo nechytal, ale to ma neprekvapilo vzhladom na cenu Aurendera a Auralicu.
Co ma ale prekvapilo, ze lacny streamer Allo USB Bridge ho po lahky zvukovo prekonal.
Absolutne nechapem ako niekto moze RED ako streamer zvukovo vychvalovat. Bud ty ludia nemaju usi, alebo nemaju s cim porovnavat. Pre istotu som ho zapozical dvom dalsim hifi kamosom s inymi zostavami a vysledok bol rovnaky - velke sklamanie zo streamera.
Ak niekto nema ZIADNY streamer a chce RED vyuzivat cez ROON, vtedy by som ho mozno doporucil (ja Roon nemam, ale kamarat to skusal a hovoril, ze ani stabilita ako Roon endpoint nic moc). Ale aj na takyto ucel su lepsie zariadenia na trhu. Napriklad MATRIX MINI-I 4 DAC.
Mam DAC Holo Spring 3KTE a nejako som dufal, ze nastane nejaky synergicky efekt a s Holo RED ako DDC bude lepsie hrat. Chyba. Ziadny synergicky efekt sa nekonal a tak isiel moj RED rychlo prec