Moderátor: Moderátoři AVMania.cz
tibormi píše:Bro, ak je jediné čo v slúchadlách počuješ je ich fr krivka, tak HD599 musia byť endgame.
tibormi píše:Po uplatnení EQ ovšem
introvert píše:pavel1756 píše:[
A ty, který jich máš cca 20, nebo spíš ještě víc, je hromadíš, ekvalizuješ a ve výsledku ani neposloucháš ty nejlepší, ale naopak kousky typu Sennheiser HD 599 apod., o kterých moc dobře víš, že nikdy nebudou hrát tak dobře jako třeba tebou vlastněné nejlepší kousky, a to i kdybys ty HD 599 sebelíp ekvalizoval. Tak si říkám, čí řešení je lepší...![]()
Pokud je tedy tvé řešení správné a stojíš si za ním, všechno prodej, nech si ty HD 599 a k tomu pořiď nějakou krabičku, jež má skvělé měření a doporučuje ji Amir.
Tvoji posedlost tím, kolik mám sluchátek, a že bych je měl všechna prodat, je dost divná, a úplně ji nechápu ..
pavel1756 píše:introvert píše:pavel1756 píše:[
A ty, který jich máš cca 20, nebo spíš ještě víc, je hromadíš, ekvalizuješ a ve výsledku ani neposloucháš ty nejlepší, ale naopak kousky typu Sennheiser HD 599 apod., o kterých moc dobře víš, že nikdy nebudou hrát tak dobře jako třeba tebou vlastněné nejlepší kousky, a to i kdybys ty HD 599 sebelíp ekvalizoval. Tak si říkám, čí řešení je lepší...![]()
Pokud je tedy tvé řešení správné a stojíš si za ním, všechno prodej, nech si ty HD 599 a k tomu pořiď nějakou krabičku, jež má skvělé měření a doporučuje ji Amir.
Tvoji posedlost tím, kolik mám sluchátek, a že bych je měl všechna prodat, je dost divná, a úplně ji nechápu ..
To není žádná posedlost, nýbrž reakce na tvůj příspěvek, kde mi vytýkáš neustálou změnu sluchátek, respektive jejich prodej, když místo toho je mohu ekvalizovat, což by údajně zastavilo koupi nových a přinutilo mě zachovat status quo. Ale když uvážím premisu, že vlastníš nižší desítky sluchátek, a přitom téměř všechny ekvalizuješ, a neustále kupuješ nová, očividně ani sám nevěříš tomu, co mi tu radíš, a sice, že stačí koupit jedna sluchátka, ekvalizovat je a být spokojen.
pavel1756 píše:@introvert má potřebu tu plejádu sluchátek, co má, ekvalizovat. A přitom by mohl, respektive měl většinu vyhodit (pardon, prodat).
pavel1756 píše:Sorry, ale z HD 599 referenční sluchátka za 15k neuděláš. To si lžeš do kapsy. Sám jsem měl model HD 598 (což jsou HD 599 v jiné barvě) a za pomoci ekvalizace z nich nešlo udělat ani sluchátka na úrovni HD 600, natožpak nějaká (referenční) za 15 tisíc.
pavel1756 píše: A to tu vůbec nehovořím o tom, že máš mnohem lepší a dražší kousky, než nějaké HD 600. Bavme se reálně HEKSE vs Susvary. I kdyby ses rozkrájel, ani z HEKSE za pomoci ekvalizace prostě Susvary neuděláš. A nepochybuji o tom, že jsi to zkoušel.
martas38 píše:introvert: ona ti ekvalizace ze sluchátek za dvacet tisíc sluchátka za stodvacet tisíc neudělá úplně stejně, jako ti větší kola a nízkoprofilové pneu neudělají z Octavie Porsche, byť se té Oktávce mírně zlepší jízdní vlastnosti.
Bron B píše:Co sa tyka bohatosti zvuku u Hifimanu, to by som asi netvrdil, samozrejme nemam odskusane tie 100tisicove sluchadla, ale staci dokupit lampove (hybrid:)) Xduoo za 120 eur a zvuk je prekresleny a intenzivne zaujimavy) To mam odskusane)) Ale tym nechcem nikomu brat dojem z vybornych drahych sluchadiel, len by som to o Hifimane netvrdil, lebo no. Naozaj, aspon tie He400se su skvele)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků