Moderátor: Moderátoři AVMania.cz
svlastik píše:Další co neví, že takový Sennheiser řada orpheus má THD 0,01% jsou to nejlepší sluchátka na světě, nic lepšího prostě neexistuje... Vy jste prostě mimo!!!
pavel1756 píše:Naprostý souhlas s @Kamasu. To, co tu od začátku svého působení @svlastik předvádí, je skandální. Absolutní bláboly, které očividně nemají žádné dno, soudě podle jeho posledních příspěvků, jež bych neváhal označit za totální bejkárnu. Popravdě nechápu, jak je vůbec možné, že ho tu vedení fóra nadále nechá plácat ty neuvěřitelné nesmysly.
svlastik píše:Další co neví, že takový Sennheiser řada orpheus má THD 0,01% jsou to nejlepší sluchátka na světě, nic lepšího prostě neexistuje... Vy jste prostě mimo!!!
svlastik píše:pavel1756 píše:Naprostý souhlas s @Kamasu. To, co tu od začátku svého působení @svlastik předvádí, je skandální. Absolutní bláboly, které očividně nemají žádné dno, soudě podle jeho posledních příspěvků, jež bych neváhal označit za totální bejkárnu. Popravdě nechápu, jak je vůbec možné, že ho tu vedení fóra nadále nechá plácat ty neuvěřitelné nesmysly.
Ty neuvěřitelný nesmysly a bláboly, co byly na smazání, tak byly především s HD800. Aha ano budu si pamatovat, jsi to TY! Srovnávat Focal Utopie a detailnost 0,2 %THD to nepoznáš? Hmm, asi ne..., já vím k čemu jsou a proč je chci, protože můžu s nimi poslouchat klidně i youtubko a na detaily to prostě není. Ale u Tebe horko těžko co, ty to nepoznáš, že tam toho chybí úplně mraky detailů. 0,01%THD mají třeba i klasiky elektrostaty, u mě se blbě poslouchají, ale mají je. Jsou totiž hodně detailní, vždycky byly. Hifiman si tu cenu prostě nikdy neobhájí. Ale vysmívat se etalonu, který má aspoň stabilní číslo v THD. Já si vás hezky budu pamatovat. Teď jste pro mě za týpky co nerozeznají detailnost. Mohli jste být aspoň zticha a řešit si napájecí řetěžec, ale takhle se přidat ke Kamasu aspoň vím co jste zač. Ubozí, hnusní útočníci na jednoho jako hyeny. Hnusní lidi, já jsem hlavně protiútočil. jen se hezky držte za ručičky a vytvářejte si podmínky na napájecí řetezec na sluchátka, které mají trapné THD a na mě nadávat jak na blábolistu. Existuje jen jediná víra ta vaše co...jen vy musíte mít pravdu, běžte a vemte se s Kamasu Hujerem hezky za ručičku, ještě chybí učitel admin... Hujere, už jsi ho upozornil, se divím, že už mě zase neupozorňuje nebo rovnou neblokne?
Rins píše:svlastik: Tvá reakce je jako když malému dítěti seberou hračku.
svlastik píše:...není schopen adekvátně reagovat nad věcnou diskuzí...
svlastik píše:...3 zdířk do PEN... Lepší je toroidní trafo... ale furt to tam je, to rušení. Je to prostě třída ochrany jedna. Já mám radši třídu 2. Dvojitá izolace jen plus a mínus a žádná kostra. To je úplně top z mínuska se udělá kostra... top je baterka plus a mínus... napájení USB a žádná data. Tak tohle se mi pánové líbí zatím asi nejvíc... Atd.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků